ΣΙΝΕ

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ Αποκαλύπτει ποιος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης…

Όπως είναι ευρέως γνωστό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε για πρώτη φορά στη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, μαζί με...
δεκάδες άλλα μέλη της παγκόσμιας πολιτικής και οικονομικής ελίτ. Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να τηρήσουν τους κανόνες εχεμύθειας και να μην αναφέρουν τίποτα για όσα συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Αυτό υποστήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δήλωσε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής ότι δεν μπορεί να αναφέρει τα θέματα συζήτησης.

“Δεν επιδιώκεται κανένα επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν τηρούνται πρακτικά και δεν συντάσσεται καμία έκθεση. Επιπλέον, δεν προτείνονται ψηφίσματα, δεν γίνονται ψηφοφορίες και δεν εκδίδονται δηλώσεις πολιτικής”.

Επιπλέον ο ίδιος δήλωσε πως συνομίλησε μόνο για τις ελληνικές θέσεις. Ωστόσο ξέχασε να διευκρινίσει ποιοι ήταν οι συνομιλητές του, πολλοί από τους οποίους είναι ανθέλληνες. Πρόκειται για τον Ροκφέλερ, τον Ανιέλι, τον Κίσινγκερ, τον Ράμσφελντ, τον Περλ, τον Γούλφοβιτς, μέχρι τον Τζορτζ Σόρος και τον Σόιμπλε! Σε καμία θέση κανείς δεν ενδιαφέρονται για τις ελληνικές θέσεις και την προάσπιση των ελληνικών συμφερόντων.

Δείτε το βίντεο ΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: