ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Ξεκίνησε ο προγραμματισμός στον Εορδαϊκό

Αφού ανανέωσε τη συνεργασία του με τον έμπειρο προπονητή, Αλέξη Αλεξίου και τον νεαρό γυμναστή Δημήτρη Καναράκη, ο Εορδαϊκός σχεδιάζει για...
τη νέα χρονιά. 


Στις 20 Ιουλίου ημέρα Τετάρτη, θα αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με το matiesstasport, η διοίκηση σε συνεργασία με το πετυχημένο τεχνικό δίδυμο, ξεκίνησε τις συζητήσεις με το υπάρχον υλικό που σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας, παραμένει ο κορμός πλην ένα δύο εξαιρέσεων.

Επίσης αποφασίστηκε η ομάδα να ενισχυθεί με τουλάχιστον 4-5 έμπειρους παίκτες, ενώ υπάρχει σκέψη να αποκτηθούν και νεαροί ταλαντούχοι από τις γύρω περιοχές.

Ο Εορδαϊκός φαίνεται να βαδίζει σε πρότυπα μεγάλης ομάδας. Ο σχεδιασμός είναι να δημιουργηθεί μία ομάδα Κ20, από ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της περιοχής και θα είναι η θυγατρική ομάδα. Μετά από συζητήσεις επιλέχθηκε και η ομάδα που θα παίξει αυτό το ρόλο και δεν είναι άλλη από τον Ηρακλή Κρυόβρυσης που αγωνίζεται στην Β’ ΕΠΣ Κοζάνης και ο προπονητής θα είναι ο Γιώργος Μανώλας.

Όσον αφορά τα φιλικά της προετοιμασίας, την επόμενη εβδομάδα θα γίνει γνωστός ο αριθμός των φιλικών, καθώς και οι ημερομηνίες αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: