ΣΙΝΕ

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Η αδημοσίευτη φωτογραφία του Παντελίδη ανήμερα της γιορτής του: «Ακούς αλλά δεν μιλάς…» – Συγκλονίζει ο καλός του φίλος!

Θα γιόρταζε μαζί με τους φίλους του και την οικογένειά του σήμερα ο Παντελής Παντελίδης, αν δεν είχε κοπεί το νήμα της ζωής του...
τόσο ξαφνικά, στα 33 του μόλις χρόνια, το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου. Ανήμ...

Θα γιόρταζε μαζί με τους φίλους του και την οικογένειά του σήμερα ο Παντελής Παντελίδης, αν δεν είχε κοπεί το νήμα της ζωής του τόσο ξαφνικά, στα 33 του μόλις χρόνια, το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου.

Ανήμερα του Αγίου Παντελήμονα, ο στενός συνεργάτης και φίλος του τραγουδιστή, Χάρης Λεμπιδάκης, μοιράστηκε στο Instagram, μια κοινή τους φωτο και έγραψε στη λεζάντα: «Xρόνια πολλά φάτσα, έστω και εκεί ψηλά!!! Ακούς, βλέπεις, αλλά δε μιλάς!!! Μόνο Παντέλος!!!!»

Μάλιστα, λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε ανεβάσει και την παρακάτω αδημοσίευτη φωτοαναφέροντας: «Ένας χρόνος πριν… «Θυμάσαι» ? Στην Ρόδο…»

Βέβαια, η οικογένεια του Παντελή θα τιμήσει τη μνήμη του με ένα ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους φίλους του γιου τους. Μέσα από τα social media, ο μικρότερος αδελφός του Παντελή, Κωνσταντίνος, κάλεσε τα αγαπημένα πρόσωπα του Παντελή να γιορτάσουν το όνομά του.
«Ραντεβού στις 20:00 όλοι στην καφετέρια Άρωμα Πλατείας της οικογένειας Παντελίδη… Να γιορτάσουμε τη γιορτή του Παντέλου μας… Όλοι μαζί, εμείς και τα τραγούδια του, για να νιώσει ο ίδιος τη ζεστασιά εκείνης της ημέρας» έγραψε ο Κωνσταντίνος πριν δυο μέρες στο Facebook.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: