ΣΙΝΕ

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Η μαγεία της Ελλάδας σε ένα βίντεο

Όλη η μαγεία της Ελλάδας κατάφερε να χωρέσει σε ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών. Απολαύστε το και νιώστε περήφανοι για τη χώρα μας.

Έχουμε περάσει και ακόμη περνάμε από 1000 κύματα, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζουμε να ζούμε σε μια από τις ωραιότερες χώρες, που καταφέρνει να κερδίζει τους τουρίστες και να προσελκύει όλο τον κόσμο με τις ομορφιές της.

Το παρακάτω βίντεο είναι μια παραγωγή του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, σε σκηνοθεσία του Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα, ο οποίος μάλιστα κέρδισε το βραβειο Bleu Danube (Γαλάζιος Δούναβης), για το καλύτερο πολιτιστικό φιλμ στο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών και Οικολογικών ταινιών Silafest 2015, που έγινε στο Veliko Gradiste της Σερβίας. Μάλιστα, το ίδιο βίντεο διακρίθηκε και δύο ακόμα φορές, κερδίζοντας το 1ο βραβείο στην κατηγορία Country στο Βερολίνο, κατά την διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης ΙΤΒ, καθώς και το πρώτο βραβείο ξανά στο τουριστικό φεστιβάλ των ΗΠΑ US International Film and Video Festival.

Αυτή είναι η Ελλάδα μας λοιπόν, η χώρο που έχει περάσει τόσο πολλά, που συνεχίζει να πονάει, αλλά οι ομορφιές της είναι τόσες πολλές και τόσο ιδιαίτερες, που κανένας δεν μπορεί να μην τς προσέξει και να μην μπει στον κόπο να την επισκεφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: