ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Αποκαλύψεις για το μέντιουμ των διάσημων: Ζητούσε Σπέρμα για να βρει την απιστία - οι celebrities που χρησιμοποιούσε για «κράχτες»

Υποσχόταν ότι θα γλίτωνε τα αγαπημένα πρόσωπα των πελατών της από το θάνατο, πουλούσε φίλτρα με τα οποία κάθε γυναίκα θα μπορούσε να…
μαγνητίσει τον άνδρα που ποθούσε! 

Ζητούσε από γυναίκες δείγμα από το σπέρμα του άντρα τους για να τους αποκαλύψει αν… τις απατούσε.

Αυτά και άλλα πολλά έλεγε στα θύματα της το 45χρονο μέντιουμ. Ήθελε να πιστέψουν οι πελάτισσες της ότι ήταν η νέα μάγισσα της Σμύρνης. Ότι ήταν η γυναίκα που θα μπορούσε να κάνει το όνειρο τους πραγματικότητα! Όμως σύμφωνα με την αστυνομία το έκανε εφιάλτη και με μεγάλο χρηματικό αντίτιμο.

Το πελατολόγιο της ξεπερνά τα 100 άτομα. Πέντε γυναίκες μαζί με την 45χρονη θα λογοδοτήσουν για τους εκβιασμούς και τα μεγάλα χρηματικά ποσά που απέσπασαν! Ειδικότερα έβγαλαν 52.000 ευρώ από μια γυναίκα και 20.000 ευρώ από μια άλλη.


Σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso", ανάμεσα σε αυτούς που έχουν περάσει την πόρτα του γραφείου της 44χρονης στην οδό Καραγιώργη Σερβίας, στο Σύνταγμα, είναι η Βάνα Μπάρμπα, η Μαρία Κορινθίου, ο Κωνσταντίνος Καζάκος, η σύζυγός του και δημοσιογράφος Ιωάννα Μαρτζούκου, η Εύη Αδάμ και ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Ο δρόμος που ακολουθούσε σύμφωνα με την ασφάλεια για να εξαναγκάσει τις γυναίκες να της δώσουν χρήματα ήταν ο εξής:

Αρχικά έλεγαν στο υποψήφιο θύμα τους τα χαρτιά ή διάβαζαν το φλυτζάνι. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας αποσπούσαν χρήσιμες πληροφορίες για την οικογενειακή κατάσταση του θύματος τους, που είχε φτάσει στο κατώφλι τους με κάποιο προσωπικό ή οικογενειακό πρόβλημα. Μόλις μάθαιναν σε ποιον είχε αδυναμία τότε σύμφωνα με τους αστυνομικούς, άρχιζε και ο εκβιασμός.

Μάλιστα στη γυναίκα που αποκάλυψε τη δράση του μέντιουμ της είχε πει ότι αν δεν της δώσει χρήματα θα πεθάνει ο γιος της και ο εγγονός της ενώ η κόρη της θα πάθαινε σκλήρυνση κατά πλάκας.

Το μέντιουμ είχε φτιάξει την εικόνα της στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας ως δόλωμα επωνύμους με τους οποίους είχε φωτογραφηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες τα ξόρκια που έκανε το μέντιουμ ήταν ανατριχιαστικά, καθώς ζητούσε από τους πελάτες της να της πάνε από γενετικό υλικό μέχρι και χώμα από νεκροταφείο το οποίο πετούσε στις πόρτες αυτών που έδενε υποτίθεται με μάγια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: