ΣΙΝΕ

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Ανατριχιαστική Προφητεία Νοστράδαμου: Ο Donald Trump είναι ο Αντίχριστος που θα μας οδηγήσει στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο!

Ο Νοστράδαμος – του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Michel de Nostredame — ήταν ένας Γάλλος φιλόσοφος του 16ου αιώνα. Εκτός από αυτό, είχε ...
ασχοληθεί επίσης με τις απόκρυφες επιστήμες. Με τον καιρό, απέκτησε τη φήμη του προφήτη, προβλέποντας γεγονότα που θα συνέβαιναν εκατοντάδες χρόνια μετά την εποχή του.

Οι προβλέψεις του είναι συγκεντρωμένες στο βιβλίο, Les Prophecies (Οι Προφητείες).

Η πρώτη έκδοση του βιβλίου αυτού εκδόθηκε το 1555 με 353 τετράστιχα. Μετά, η δεύτερη έκδοση βγήκε το 1557, με άλλους 289 στίχους. Τελικά, η τρίτη έκδοση βγήκε το 1558 με άλλα 300 τετράστιχα.

Είχε γίνει πολύ γνωστός για της προβλέψεις του.

Οι οπαδοί του ισχυρίζονται πως προέβλεψε γεγονότα που θα άλλαζαν τη ροή της παγκόσμιας ιστορίας. Ανάμεσα σε αυτά, ήταν η μεγάλη φωτιά του Λονδίνου το 1666, η Γαλλική επανάσταση το 1789, η άνοδος του Αδόλφου Χίτλερ, ακόμα και η τρομοκρατική επίθεση της 9/11.

Καθώς ο εκλογικός πυρετός φτάνει στην κορύφωσή του στις ΗΠΑ, πολλοί συνδέουν τις προφητείες του Νοστράδαμου με τον Donald Trump. Υπάρχουν πολλοί που επιμένουν πως ο Donald Trump είναι ο Αντίχριστος που θα προκαλέσει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Σαν επιχείρημα χρησιμοποιούν τους ακόλουθους στίχους:

Η ψεύτικη τρομπέτα που καλύπτει την τρέλα της
θα είναι ο λόγος που το Βυζάντιο θα αλλάξει τους νόμους του.
Από την Αίγυπτο θα υπάρξει ένας άντρας που θα θέλει
το χρυσόβουλο να αποσυρθεί, αλλάζοντας το χρήμα και τα δεδομένα.

Η τρομπέτα θα ηχήσει με μεγάλη διχόνοια.
Μία συμφωνία θα σπάσει: σηκώνοντας το πρόσωπο προς τους ουρανούς:
το ματωμένο στόμα θα κολυμπάει στο αίμα,
το πρόσωπο που είναι χρισμένο με γάλα και μέλι θα βρίσκεται στο έδαφος.

Πράγματι, ο Arthur Evans εξηγεί σε ένα άρθρο του πως πολλοί πιστεύουν πως η “ψεύτικη τρομπέτα” αντιπροσωπεύει τον Trump, ο οποίος είναι αυτός που “κρύβει την τρέλα του.”

Το Βυζάντιο είναι το όνομα της αρχαίας πόλης που σήμερα ονομάζεται Κωνσταντινούπολη, στην Τουρκία. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο Trump κράτησε μία πολύ επιθετική στάση προς την Τουρκία, η οποία βρίσκεται τώρα στο χάος μετά το πραξικόπημα.

Συνέχισε: “Κάποιος τον πρόδωσε και τώρα είναι εξαγριωμένος. Στο όνομα της πίστης, μιλάει για αίμα και καταλήγει να κολυμπάει σε αυτό. Αλλά τι εννοεί με το “γάλα και μέλι’; Προφανώς, εννοεί το Ισραήλ και ο Trump έχει κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις του να κρατήσει ουδέτερη στάση ανάμεσα στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη.”

Είναι άραγε ο Donald Trump, ο Αντίχριστος για τον οποίο μίλησε ο Νοστράδαμος;

Εννοείται πως δεν μπορούμε να πάρουμε τους στίχους του Νοστράδαμου σαν την μοναδική αλήθεια, αν και αυτοί οι στίχοι φαίνεται να έχουν κάποια βάση.


Τα συμπεράσματα δικά σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια: