ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Η επίθεση από φιλόζωους σε πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο» στο facebook και η απάντησή της

Η επίθεση από φιλόζωους σε πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο» στο facebook και η απάντησή της

Τις τελευταίες μέρες δέχεται επίθεση από φιλόζωους.

Πρωταγωνίστρια του Μπρούσκο έσπασε τη σιωπή της αντιδρώντας στις καταγγελίες που τις ασκήθηκαν και αφορούν την κακοποίηση ζώων.

Ο λόγος για την Μαρία Ιωάννου που είδε το όνομά της σε σελίδα φιλοζωικού ενδιαφέροντος και στην οποία την κατηγορούσαν πως σε έξοδο με τον άνδρα της για μπάνιο στη θάλασσα, παραμέλησε το σκυλάκι της.


Η Μαρία Ιωάννου απάντησε στο facebook: «Υπερασπίζεστε όλοι με μένος ένα σκυλάκι που ακούσατε οτι κακοποιήθηκε. Το καταλαβαίνω! Κι εγώ έτσι νιώθω πάντα όταν βλέπω τέτοια θέματα. Αναρωτηθήκατε όμως έστω για μια στιγμή αν είναι αλήθεια αυτό που γράφτηκε και αναπαρήχθητε; Με ξέρετε τόσα χρόνια! Στο fb μου υπάρχουν αναρτήσεις για ζώα που χρειάζονται φροντίδα και τέλος πάντων για όποιον ενδιαφέρεται πραγματικά να το ψάξει είναι πασιφανές πως δεν αγαπώ άπλα τα ζώα. Τα λατρεύω! Τα υπερασπίζομαι! Εξού και το γεγονός οι η Λουλου περί ης ο λόγος, είναι από καταφύγιο (στην Μονή συγκεκριμένα) και όχι από κάποιον εκτροφέα ζώων. Πάντα κρατώ μια στάση μετρημένη, αν και έχω ξαναυποστει λάσπη, πάντα μετράω τα λόγια μου στις απαντήσεις μου. Αυτη την φορα όμως έχω μείνει άναυδη με το μίσος σας. Δεν απάντησα συγκεκριμένα αρχικά παρα μόνο έμμεσα με την φωτογραφία που ανάρτησα στην σελίδα μου στο fb και θεώρησα πως ήταν αρκετό. Σήμερα όμως με τις αναδημοσιευεις νιώθω την ανάγκη να σας μιλήσω ανοιχτά. Σε όλους εσας που αναφέρετε το όνομα μου και βρίζετε ασύστολα. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, το θεωρώ γελοίο να προσπαθήσω να σας αποδείξω ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Φυσικά και είναι λάσπη και ψέματα και παραποίηση της αλήθειας σε βαθμό εγκληματικό. Γιατί το να εξευτελίζεις έναν άνθρωπο κατά αυτόν τον τρόπο είναι εγκληματικό. Σκεφτείτε λοιπόν εσείς οι ζωόφιλοι αν πέρα από τα ζώα είστε και φίλοι του ανθρώπου. Και αναρωτηθείτε γιατί υποstηρίζετε μόνο τα ζώα αλλά μπροστά στην εικόνα ενός ανθρώπου που κακοποιείται με προσβολές και ύβρεις δεν κάνετε τίποτα. Πόσο μπορείς να αγαπήσεις άραγε ένα ζώο αν τον ίδιο τον συνάνθρωπο σου τον μισείς και τον κακοποιας; Εγώ αυτό αναρωτιέμαι. Και όσο για την Λουλου για όσους σας πήρε ο πόνος όλη μέρα σήμερα κάθεται στα πόδια μου και με κοιτά με ένα βλέμμα γεμάτο πόνο. Γιατί νιώθει πως σήμερα κακοποιούμαι εγώ. Λυπάμαι πραγματικά.. όχι για μένα… εγώ αντέχω!! Λυπάμαι για την υποκρισία κάποιων σ αυτή την χωρά».








gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: