ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Τι παθαίνει το στήθoς της γυναίκας όταν δεν κάνει σεξ για καιρό;;;

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το γυναικείο σώμα και πιο συγκεκριμένα το στήθος επηρεάζεται από το αν η γυναίκα κάνει σεξ ή όχι. 

 Τι πραγματικά ισχύει;...
Ανατρέξαμε σε επιστημονικές έρευνες που έχουν δημοσιευτεί στον ξένο τύπο. Δείτε πώς επηρεάζεται το στήθος, το σώμα και η διάθεση της γυναίκας όταν δεν κάνει σεξ, σύμφωνα με τη άποψη κάποιων επιστημόνων.

1. Μειώνεται η ικανότητα της γυναίκας να έχει οργασμό με τη διέγερση της ρώγας.

«Μερικές γυναίκες μπορούν να έρθουν σε οργασμό από τον ερεθισμό της ρώγας. Ο ερεθισμός όμως και η κατάληξή του είναι θέμα εξάσκησης», τονίζει η γυναικολόγος και σεξολόγος Dr. Alyse Kelly. Όταν η γυναίκα δεν κάνει σεξ, το σώμα δεν εκπαιδεύεται ερωτικά και η ικανότητα αυτή χάνεται σταδιακά.

2. Το στήθος μπορεί να χάσει τη σταθερότητά του. Όχι πως μπορεί να πέσει στην κυριολεξία αλλά ίσως χάσει τη φόρμα του. Κατά τη διάρκεια του σεξ το στήθος γυμνάζεται , με τις μαλάξεις που γίνονται από τα χέρια του άνδρα, το μασάζ, τα φιλιά… Όλα αυτά χάνονται με την αποχή, σημειώνει η Dr Kelly.

3. Mπορεί να μικρύνει;

Όχι ακριβώς αλλά όταν η γυναίκα κάνει σεξ και το στήθος ερεθίζεται αυξάνεται η συγκέντρωση του αίματος στη συγκεκριμένη περιοχή του γυναικείου σώματος. Πολλές φορές όταν υπάρχει μεγάλη αποχή από το σεξ το στήθος σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μη φαίνεται τόσο στητό και «ζωντανό» όσο πριν.

4. Όταν η γυναίκα δεν κάνει σεξ και δεν ερεθίζονται οι ρώγες της μειώνεται η οξυτοκίνη που θεωρείται μια από τις ορμόνες εκείνες που μας παρακινούν να συνδεθούμε συναισθηματικά με τον σύντροφό μας. Μια ανενεργή σεξουαλικά γυναίκα μπορεί να αντιμετωπίσει και προβλήματα στην επικοινωνία με τον σύντροφό της αναφέρει η Dr. Lisa Agustines, επικεφαλής στο γυναικολογικό τμήμα του Kaiser Permanente South Bay Medical Center της Καλιφόρνια. «Μπορεί επίσης να χάσει σταδιακά την ικανότητά της να χαλαρώνει με ευκολία πριν το σεξ, συνεχίζει»

5. «Η διάθεσή της μπορεί να αλλάξει. Η οκυτοκίνη που όπως είπαμε αλεπευθερώνεται με τη σεξουαλική διέγερση επηρεάζει και την ψυχολογία. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να αυξηθούν τα επίπεδα του στρες και η ψυχολογία της γυναίκας μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά» επισημαίνει.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: