ΣΙΝΕ

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Ένα δυστύχημα που σε τρομοκρατεί! (Μόνο +18)- Video

Ένα δυστύχημα που σε τρομοκρατεί και σε κάνει να σκεφτείς σοβαρά το να είσαι πιο προσεκτικός στο δρόμο!

Μία προσπέραση σοκ, με πολύ άσχημη κατάληξη και παρόλο που δεν αναφέρεται στο βίντεο αν υπήρξαν θύματα φαίνεται να μην γλίτωσε τον τραυματισμό ο ένας οδηγός.
Ο οδηγός από το τζιπάκι φαίνεται ότι έκανε μία προσπέραση σε ένα φορτηγό χωρίς όμως να έχει ορατότητα και περιθώριο να ξαναμπεί στο ρεύμα του με αποτέλεσμα το φορτηγό να τον χτυπήσει. Δυστυχώς και τα δύο αυτοκίνητα ανετράπησαν και το φορτηγό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα όπου χτύπησε το κόκκινο αυτοκίνητο.

Οι οδηγοί από το φορτηγό και το τζιπ φαίνεται να βγαίνουν από το αυτοκίνητο αλλά ο οδηγός από το κόκκινο δεν εμφανίστηκε και όσοι πλησίασαν γύρισαν αναστατωμένοι πίσω. Υποθέτουμε και ελπίζουμε να κάνουμε λάθος ότι τραυματίστηκε σοβαρά ή δεν επέζησε.

Ο λόγος που επιμένουμε να αναφέρουμε τέτοιες περιπτώσεις είναι για να αφυπνίσουμε τους οδηγούς και να καταλάβουν ότι η ζωή κρέμεται σε μια κλωστή και πρέπει πάντα να ακολουθούν τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας για να μειώνουν τουλάχιστον τις πιθανότητες ενός δυστυχήματος! Η οδήγηση δεν είναι μαγκιά, η ζωή όμως είναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: