ΣΙΝΕ

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Τον ομαδικό βιασμό της από τον σύντροφό της και πέντε φίλους του κατήγγειλε μια 22χρονη φοιτήτρια

Τον ομαδικό βιασμό της από τον σύντροφό της και πέντε φίλους του κατήγγειλε μια 22χρονη φοιτήτρια από την Αθήνα, η οποία περνούσε στα...
Χανιά τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Σύμφωνα με την καταγγελία-σοκ της νεαρής στην Αστυνομία, ο εφιάλτης για την ίδια άρχισε όταν βρισκόταν με τον Κρητικό φίλο της στο κρεβάτι του διαμερίσματός του και ξαφνικά εμφανίστηκε και η... παρέα του.

«Με τραβούσαν και βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα και τους ικέτευα να με αφήσουν να φύγω» φέρεται ότι περιέγραψε, μεταξύ άλλων, η νεαρή, η οποία υπέβαλε μήνυση εις βάρος του φίλου της και άλλων πέντε ανδρών.

Σύμφωνα με την Espresso, η 22χρονη περιέγραψε στις αρχές την υπόθεση: το βράδυ του Σαββάτου διασκέδαζε σε μπαρ στην παλιά πόλη των Χανίων με τον φίλο της και έπειτα πήγαν μαζί στο διαμέρισμα. Εκεί, όμως, σύμφωνα με την καταγγελία, εμφανίστηκαν οι υπόλοιποι και άρχισαν να ασελγούν σε βάρος της παρά τη θέλησή της. Οι τοπικές Αρχές εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή τη σοβαρή καταγγελία, ενώ μετά τη μήνυση της φοιτήτριας η Αστυνομία συνέλαβε τους φερόμενους ως πρωταγωνιστές το πρωί της Κυριακής.

Προκαταρκτική έρευνα
Πάντως ο εισαγγελέας τούς άφησε ελεύθερους, διατάσσοντας ωστόσο προκαταρκτική έρευνα ώστε να συγκεντρωθούν στοιχεία. Ειδικότερα, αναμένονται η ιατροδικαστική έκθεση καθώς και το πόρισμα από την εξέταση των κινητών τηλεφώνων των νεαρών που βρίσκονται στα εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Ο δικός μου εντολέας -αλλά νομίζω και οι υπόλοιποι- δεν διέπραξε τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται. Πράγματι υπάρχουν πάρα πολλές αμφιβολίες περί τούτου και προκειμένου να συλλεγούν και άλλα στοιχεία ο κ. εισαγγελέας Πρωτοδικών Χανίων διέταξε τη μη προφυλάκισή τους και αφέθηκαν ελεύθεροι, διότι ακόμη δεν έχουν συγκεντρωθεί οι αποχρώσες ενδείξεις που χρειάζονται για να γίνει μια τόσο βαριά κατηγορία εναντίον αυτών των παιδιών» είπε στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης η δικηγόρος ενός εκ των ανδρών και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι αυτή η υπόθεση, αν φτάσει στο ακροατήριο, θα καταδείξει ότι αυτά τα παιδιά είναι αθώα ή τουλάχιστον δεν διέπραξαν ένα τόσο σοβαρό αδίκημα. Η κατηγορία ήταν για απόπειρα βιασμού. Δεν το διέπραξε αυτό το αδίκημα και αυτός είναι ο λόγος που τον ανέλαβα. Ο,τι συνέβη, καλό ή κακό, δεν εμπίπτει στα όρια του Ποινικού μας Κώδικα και κυρίως δεν συνέβη χωρίς τη θέληση της φερομένης ως παθούσας».

Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: