ΣΙΝΕ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Η βασίλισσα των... κούγκαρ: Έχει κάνει σχέση με πάνω από 250 νεότερους άνδρες

Τον τίτλο της «Βασίλισσας των Κούγκαρ» διεκδικεί επάξια η 52χρονη επιχειρηματίας Juney Smith από το Σεντ Όλμπανς της Βρετανίας, η οποία...
ισχυρίζεται ότι έχει συνάψει ερωτικό δεσμό περισσότερους από 250 νεότερους άνδρες, από τότε που πάτησε τα 30.

Η γοητευτική 52χρονη είναι ιδιαίτερα περήφανοι για τις επιλογές της στην προσωπική της ζωή και τις υπερασπίζεται με σθένος. «Οι άνδρες της ηλικίας μου δεν μπορούν να προσφέρουν σε μια γυναίκα αυτό που πραγματικά χρειάζεται και είναι βαρετοί», ισχυρίζεται η εκρηκτική ξανθιά, που έχει θέσει ως απαραβίαστο όριο ηλικίας για τους εραστές της τα 45 χρόνια.

«Γνωρίζω τους συντρόφους μου στα μπαρ, σε σούπερ μάρκετ, σε γκαλερί, σε βενζινάδικα και είναι πάντα οι νεαροί αυτοί που μου τραβούν την προσοχή», αναφέρει στην Daily Mail η Smith, σπεύδοντας ωστόσο να διευκρινίσει ότι δεν έχει κάνει σεξ με όλους τους νεαρούς που έχουν περάσει από τη ζωή της. «Με κάποιους βγήκα απλώς ραντεβού, για ποτό ή για κλάμπινγκ και με άλλους προχωρήσαμε και στο κρεβάτι. Δεν είμαι πόρνη, είναι απλώς ανοιχτόμυαλη σχετικά με το σεξ», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η γοητευτική επιχειρηματίας μοιράστηκε μάλιστα με τους αναγνώστες της Daily Mail και ορισμένες συμβουλές προς γυναίκες που έλκονται από νεότερους άνδρες. 


Διαβάστε μερικές από αυτές παρακάτω:
1. Αποφύγετε τα one night stand

2. Μην «πέφτετε» με ξενέρωτες ατάκες

3. Αν είναι χάλια στο κρεβάτι, ενημερώστε τους και βοηθήστε τους να διορθωθούν

4. Αγνοήστε τα επικριτικά βλέμματα, κατά βάθος σας ζηλεύουν

5. Μη φοβηθείτε να αφήσετε τη σχέση να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω.
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: