ΣΙΝΕ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Πέθαναν τον Ανδρέα Μπάρκουλη: Η αλήθεια για τον «θάνατο» και την 30 χρόνια νεότερη σύζυγό του

Ποιοι έγραψαν οτι ο Ανδρέας Μπάρκουλης πέθανε και πώς απάντησε η σύζυγος του Μαρία;

Για αλλη μια φορά συγκεκριμένα sites και blogs...

 πέθαναν τον Ανδρέα Μπάρκουλη.

Η αλήθεια έιναι οτι ο Ανδρέας Μπάρκουλης περνά δύσκολες ώρες καθώς νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Κωνσταντοπούλειου νοσοκομείου Αγία Όλγα, με καρδιακή ανεπάρκεια.

Νωρίτερα προκλήθηκε αναστάτωση όταν χρήστες των σόσιαλ μίντια ανέφεραν πως ο αγαπημένος ηθοποιός πέθανε. Η σεναριολογία ενισχύθηκε απο άρθρο του newspost.gr με τίτλο «Έφυγε ο Ανδρέας Μπάρκουλης«.

Λίγο πριν πάρει διάσταση η είδηση του υποτιθέμενου θανάτου του η Καίτη Φίνου, καλή φίλη του Ανδρέα Μπάρκουλη, έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook ξεκαθαρίζοντας ότι ο ηθοποιός είναι ακόμα ζωντανός, βάζοντας τέλος στη σεναριολογία.

«Σταματήστε να γράφετε για τον Μπάρκουλη ότι πέθανε. Δίνει αγώνα στο νοσοκομείο αλλά είναι ζωντανός», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το newspost ανασκεύασε την ψευδή είδηση γράφοντας οτι «ο Ανδρέας Μπάρκουλης εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή του, καθώς νοσηλεύεται σε πάρα πολύ σοβαρή κατάσταση στην Παθολογική κλινική του νοσοκομείου Αγία Όλγα.

Στο μεταξύ κυκλοφορεί η φήμη ότι η οικογένεια του γνωστού ηθοποιού δεν επιθυμεί να μπει ξανά στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου είχε εισαχθεί για αρκετές ημέρες καθώς υποφέρει από λοίμωξη του αναπνευστικού, οξεία μαρμαρυγή και καρδιακή ανεπάρκεια.

Η γυναίκα του, Μαίρη, ανέβασε σήμερα μια φωτογραφία στην οποία επίσης σχολιάζει ότι «ο Ανδρέας είναι εδώ μαζί μας»
Ο Ανδρέας Μπάρκουλης εδώ και περίπου δύο εβδομάδες νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, έχοντας διαρκώς στο πλευρό τη σύζυγό του, Μαίρη.

Το πρωί της Παρασκευής είχε γίνει γνωστό ότι βγήκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας και ότι είχε μεταφερθεί σε δωμάτιο στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα».»

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης βρίσκεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Κωνσταντοπούλειου Nοσοκομείου «Αγία Ολγα», όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με λοίμωξη του αναπνευστικού, οξεία μαρμαρυγή και καρδιακή ανεπάρκεια.

Οι επόμενες ώρες είναι δύσκολες για τον γνωστό ηθοποιό ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso o διοικητής του νοσοκομείου δείχνει ιδιαίτερα συγκρατημένος: «Ο οργανισμός του Ανδρέα Μπάρκουλη είναι ιδιαίτερα καταβεβλημένος, με επαναληπτικές κρίσεις και ένα αναπνευστικό σύστημα σχεδόν ανύπαρκτο. Φυσικά, να μην ξεχνάμε και το προχωρημένο της ηλικίας του».

Η σύζυγος του, Μαίρη Μπάρκουλη και ο γιος του Νικόλας βρίσκονται μέρα νύχτα στο πλευρό του και προσεύχονται για τη γενναία μάχη που δίνει να κρατηθεί στη ζωή. Η εξομολόγηση της Μαίρης Μπάρκουλη στην εφημερίδα σοκάρει: «Αυτό είναι το τέρμα του Ανδρέα Μπάρκουλη. Δεν έχει πια άλλες δυνάμεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: