ΣΙΝΕ

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Θυμάστε το Αγόρι που Γεννήθηκε με 4 Χέρια και 4 Πόδια; Δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα και θα Πιστέψετε στα Θαύματα!

O 7χρονος Deepak Paswan γεννήθηκε στην Ινδία με μία πολύ σπάνια παραμόρφωση. Στο στομάχι του βρίσκονται τα οπiσθιά του, δύο πόδια και δύο χέρια του...
δίδυμου αδερφού του που ποτέ δεν σχηματίστηκε εντελώς. Ένα κομμάτι του σώματός του είναι συγχωνευμένο με τον Deepak.

Deepak Kumar Paswan era un niño de 6 añ que vivió con la mitad de su hermano Fue operado hace 3 y volvió ser niñonor pic.twitter.com/LIQyWxUsJL

— Gabriela Martelli (@proaudix) 15 Οκτωβρίου 2014

Στην καθημερινή του ζωή, τα παρασιτικά αυτά πόδια και χέρια που κρέμονται από την κοιλιά του, τον δυσκολεύουν πάρα πολύ.

Πρέπει να ήταν πολύ παράξενο γι΄αυτό το παιδί να έχει 4 χέρια και 4 πόδια, αλλά ένα κεφάλι.

Οι αντιδράσεις ποικίλουν: παιδιά τον πειράζουν και του τραβάνε τα άκρα για πλάκα. Αλλά άλλοι τον λατρεύουν ως μετενσάρκωση του θεού Vishnu, ο οποίος απεικονίζεται με περισσότερα από 4 άκρα. Έτσι, το παιδί συχνά δέχεται δώρα, λουλούδια και φρούτα… Είναι πραγματικά απίστευτο το ότι κάποιοι ταξιδεύουν μεγάλες αποστάσεις για να μπορέσουν να τον ακουμπήσουν σαν να είναι μία θεϊκή οντότητα.

Προφανώς, αυτού του είδους η προσοχή έχει πιέσει πολύ το αγόρι αυτό, αλλά είναι τυχερός που οι γονείς του θέλουν να τον προστατέψουν παρά να τον εκθέσουν στο κοινό.

Ωστόσο, μία μέρα ήρθε μία ακτίνα ελπίδας: οι γιατροί ενός νοσοκομείου στην πόλη του Bangalore δέχτηκαν να πληρώσουν εκείνοι το κόστος για αυτή την πολύπλοκη και επικίνδυνη επέμβαση. Μπορεί να αποβεί μοιραία και η απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολη.

Οι γονείς περίμεναν για ώρες έξω από το χειρουργείο. Αλλά τελικά έγινε το θαύμα! Με μία ομάδα 15 γιατρών από πάνω του, το αγόρι τα κατάφερε και επιβίωσε και πλέον είναι ελεύθερος από το σώμα του αδερφού του. Μπορεί να συνεχίσει κανονικά τη ζωή του και να πηγαίνει στο σχολείο σαν ένα συνηθισμένο παιδί.

Δείτε αναλυτικά την ιστορία του στο ντοκιμαντέρ που ακολουθεί:

fanpage.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: