ΣΙΝΕ

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Aποχαιρετούν τους νεκρούς με... στριπτίζ

Ένα αλλιώτικο ξεπροβόδισμα στην "άλλη ζωή" είχε ένας άντρας ο οποίος άφησε μια ειδική "παραγγελία" για την κηδεία του.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν...

της νεκρώσιμης ακολουθίας, και μεταξύ λυγμών και σπαραγμών, εμφανίστηκαν δυο... στρίπερς οι οποίες άρχισαν να λικνίζονται γύρω από το φέρετρο!

Τα νεαρά κορίτσια, φορώντας αποκαλυπτικά μπικίνι και δερμάτινες μπότες, άρχισαν να χορεύουν με πάθος το τραγούδι των Maroon 5, "Moves Like Jagger". Μια από τις χορεύτριες μάλιστα, άρχισε να κινείται αισθησιακά πάνω από το φέρετρο μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τεθλιμμένων συγγενών!



Το... κερασάκι της είδησης είναι ότι όση ώρα λάμβανε χώρα αυτή η εκτός χρόνου και τόπου παράσταση, το πορτραίτο του αείμνηστου που είχε τοποθετηθεί στο χώρο, "λουζόταν" από έντονο και πολύχρωμο φως. Πως έληξε το σόου; Οι στρίπερς αφού χόρεψαν συνολικά τρία τραγούδια, στην κηδεία του Jian στην Κίνα, αποχώρησαν "επιτρέποντας" να συνεχιστεί η τελετή.

Πάντως, όσο παράξενο και αν ακούγεται, συχνά προσκαλούνται αισθησιακές χορεύτριες σε κηδείες σε Κίνα και Ταϊβάν προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο - όταν μια κηδεία καταφέρνει να μαζέψει πολύ κόσμο στην Κίνα, θεωρείται ως σημάδι πως ο νεκρός θα έχει μια καλή ζωή στον άλλο κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: