ΣΙΝΕ

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Ατύχημα νεαρής εγκύου από πτώση σε ακάλυπτο φρεάτιο στην Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες)

Στο νοσοκομείο βρέθηκε στα καλά καθούμενα μια κοπέλα, η οποία είναι μάλιστα σε κατάσταση εγκυμοσύνης- μπήκε μόλις στον...
9ο μήνα της κύησης, καθώς περπατώντας αμέριμνα στο πεζοδρόμιο με το σύζυγό της στην περιοχή Γκιόλα στην Άνω Πτολεμαΐδα, έπεσε ξαφνικά σε ακάλυπτο φρεάτιο και χτύπησε σοβαρά στα πόδια.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10.30 το βράδυ της Παρασκευής, στην οδό Γράμμου, στο πεζοδρόμιο απέναντι από το 8ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, λίγο πριν τον κόμβο των τεχνικών σχολών, καθώς λόγω ότι η περιοχή είναι κακοφωτισμένη δεν φαινόταν το ακάλυπτο φρεάτιο στο οποίο έπεσε η κοπέλα.

Το ζευγάρι, πρόκειται για την Μαρία Τσακίρη και τον Κώστα Παπά, έτρεξαν πανικόβλητοι στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο για την περιποίηση των τραυμάτων της κοπέλας στα πόδια και για να βεβαιωθούν ότι δεν έχει πάθει κάτι το μωρό που κυοφορεί η κοπέλα. «Σοκαριστήκαμε, πανικοβληθήκαμε μην έπαθε κάτι το μωρό, είναι κρίμα, η γυναίκα μου μόλις μπήκε στο μήνα της», δήλωσε στο e-ptolemeos.gr ο Κώστας Παπάς καταγγέλλοντας το περιστατικό.

Κι επειδή η λαχτάρα που πήραν είναι πολύ μεγάλη, αφού η κοπέλα θα μπορούσε να έχει σακατευτεί, αμέσως μόλις επέστρεψαν από το νοσοκομείο κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία και καταθέτουν μηνυτήρια αναφορά εναντίον του Δήμου Εορδαίας, γιατί όπως είπε η Μαρία Τσακίρη «αυτό το πρόβλημα με τους δρόμους και τα πεζοδρόμια στην Πτολεμαΐδα είναι τέστ επικινδυνότητας.»

Όπως μάλιστα πληροφορήθηκε το ζευγάρι από γιατρό, άλλη μία γυναίκα σε κατάσταση εγκυμοσύνης έπεσε και χτύπησε πριν ένα μήνα περίπου στην κεντρική πλατεία της πόλης, όταν σκόνταψε σε κάποια βίδα από τα περίφημα κολωνάκια που έχει βάλει ο δήμος για να μην εισέρχονται οχήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περίοικοι που είδαν το ατύχημα της κοπέλας ενημέρωσαν το ζευγάρι πως στο συγκεκριμένο πεζοδρόμιο της Γράμμου με το ακάλυπτο φρεάτιο έχει σημειωθεί κι άλλο ατύχημα πριν ένα χρόνο περίπου, ωστόσο το φρεάτιο εξακολουθεί να παραμένει ακάλυπτο και να αποτελεί παγίδα για κάθε ανυποψίαστο διερχόμενο, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες.

Πάντως, η αστυνομία τουλάχιστον συγκινήθηκε από την καταγγελία του ζευγαριού και φρόντισε να τοποθετήσει προστατευτικές κορδέλες στο συγκεκριμένο σημείο του πεζοδρομίου μη τυχόν και συμβεί και κάποιο άλλο ατύχημα, έως ότου παρέμβουν οι υπηρεσίες του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: