ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ελικόπτερο πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια! Κόντεψε να πνιγεί ανοιχτά του Πόρου

Μια βόλτα με το τζετ σκι στα ανοιχτά του Πόρου εξελίχθηκε σε εφιάλτη. Λίγο πριν αρχίσουν προγραμματισμένες εμφανίσεις της με τον...
Νίκο Οικονομόπουλο θέλησε να επεισκεφθεί το καταπράσινο νησί του Σαρωνικού. Εκεί όμως, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, η μοίρα της έπαιξε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Όταν πήρε το τζετ σκι και άρχισε της βόλτα όλα πήγαιναν καλά. Κάποια στιγμή όμως ενώ η Στέλλα Καλλή είχε απομακρυνθεί αρκετά από την ακτή το τζετ σκι παρουσίασε βλάβη και η μηχανή του έσβησε.

Η τραγουδίστρια προσπάθησε μάταια να το ξαναβάλει μπροστά. Έτσι βούτηξε στο νερό και άρχισε να κολυμπάει προς την ακτή. Επειδή όμως είχε απομακρυνθεί πολύ δεν κατάφερε να προσανατολιστεί, κάποια στιγμή κουράστηκε και ένιωσε τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν. Μάλιστα χρειάστηκε να κολυμπήσει πάνω δυο ώρες μέχρι να καταφέρει να φτάσει στην παραλία. Όταν βγήκε από τη θάλασσα ήταν τόσο χλομή, που τα μέλη της παρέας τρόμαξαν. Το σοκ ήταν μεγαλύτερο για την ίδια τη Στέλλα που είχε βιώσει μια από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής της. Τελικά μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Ιατρικό κέντρο της Αθήνας όπου εξετάστηκε από γιατρούς και ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της.

youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: