ΣΙΝΕ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Συνοδός πολυτελείας αποκαλύπτει τα... μυστικά του επαγγέλματος

Η Samantha X (πραγματικό όνομα Amanda Goff) εργάζεται στον συγκεκριμένο κλάδο τα τελευταία πέντε χρόνια και τώρα ανυπομονεί να...
μεταδώσει τη σοφία της.

Τις προσωπικές της συμβουλές αναφορικά με τον τρόπο συμπεριφοράς, την υγιεινή, τον καλλωπισμό και την ασφάλεια προσφέρει γενναιόδωρα η Samantha X (πραγματικό όνομα Amanda Goff), η οποία εργάζεται ως συνοδός πολυτελείας την τελευταία πενταετία.

Η γοητευτική 41χρονη, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών, ζει στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και διαθέτει ήδη μια επιτυχημένη καριέρα στον εν λόγω κλάδο, χρεώνοντας περίπου 670 ευρώ την ώρα και το τριπλάσιο ποσό για ένα ραντεβού για δείπνο (φυσικά με... «ευτυχή κατάληξη»). Ωστόσο, όπως ισχυρίζεται, δεν είναι ανταγωνιστική και θέλει να μοιραστεί τα μυστικά της με επίδοξες συναδέλφους της.

Δείτε λοιπόν παρακάτω τι συμβουλεύει τις νεαρές κοπέλες που ονειρεύονται να εργαστούν ως συνοδοί πολυτελείας

1. Η εμφάνιση είναι το παν
«Τα χρωματιστά εσώρουχα είναι εκτός μόδας. Επιλέξτε λευκά ή μαύρα σέξι κομμάτια. Επιλέξτε απλά χρώματα για το βερνίκι νυχιών σας και αποφύγετε το ψεύτικο μαύρισμα, επειδή εμφανίζει συχνά ατέλειες και ξεβάφει στα σεντόνια».

2. Να έχετε πάντα ανοιχτό μυαλό
«Να ακούτε πάντα με προσοχή τους πελάτες σας και να ενημερώνεστε για το τι συμβαίνει στον κόσμο. Πρέπει να μπορείτε να προβλέψετε τις ανάγκες του άνδρα που σας έχει προσλάβει».

3. Να είστε πάντα σε επιφυλακή για να αποφύγετε τις κακοτοπιές«Όταν δείτε να γίνεται χρήση ναρκωτικών, κρατήστε αποστάσεις και προσπαθήστε να ελέγξετε την ποσότητα αλκοόλ που καταναλώνετε εν ώρα εργασίας. Αν το ένστικτό σας σάς πει ότι κάτι δεν πάει καλά, μη διστάσετε να την κοπανήσετε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: