ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Μία αθλήτρια αποβλήθηκε λόγω... σεξ

Το σεξ μεταξύ αθλητών κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων δεν είναι κάτι περίεργο. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως...
τα προφυλακτικά είναι ένα από τα πιο περιζήτητα αντικείμενα στο Ολυμπιακό χωριό.

Αυτή τη φορά, βέβαια, δυο αθλητές (μία γυναίκα και ένας άνδρας) από την Βραζιλία το παράκαναν, με αποτέλεσμα να αποβληθεί η πρώτη.

Η Ινγκρίντ Ολιβέιρα (καταδύσεις) ζήτησε από την συγκάτοικο της το δωμάτιο τους με σκοπό να κάνει σεξ με τον κωπηλάτη Πέδρο Γκονσάλβες. Όταν εκείνη αρνήθηκε, λέγοντας πως την επόμενη μέρα έχουν σημαντικό αγώνα, εκείνη δημιούργησε επεισόδιο.

Τελικά η συγκάτοικος αποχώρησε από το δωμάτιο και πήγε να κοιμηθεί αλλού. Βέβαια φρόντισε να ενημερώσει πρώτα τους υπεύθυνους και σε συνδυασμό με την τραγική παρουσία στις καταδύσεις την επόμενη μέρα, είχαμε την αποβολή της Ινγκρίντ.

"Περίμενα τέσσερα χρόνια για να βρεθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως γι αυτήν ήταν πιο σημαντικό να με πετάξει έξω από το δωμάτιο", δήλωσε η Τζοβάνα Πεδρόσα. Από την πλευρά της η Ολιβέιρα, είπε:

"Όλοι κάνουμε λάθη, έτσι συνέβη και με εμένα". Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς από τον λογαριασμό της τελευταίας στο Instagram, είναι σίγουρα από τις πιο όμορφες αθλήτριες του τουρνουά.

Μένει να δούμε τι θα γίνει με τον Πέδρο Γκονσάλβες και κατά πόσο κινδυνεύει και αυτός με αποβολή, αφού έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην όλη ιστορία.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: