ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Απίστευτο: Δεν θα πιστέψετε πώς πέθανε υπερτυχερός του Τζόκερ

Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να αναδείξουν τα χρήματά τους με διαφορετικούς τρόπους. Άλλοι με χρυσά δόντια και διαμάντια. 
Ο υπερτυχερός του ΤΖΑΚΠΟΤ στον Καναδά όμως το πήγε σε…
άλλο επίπεδο!

O Tζάστιν Ρέιτερ πέθανε από ιατρικές επιπλοκές την ώρα που προσπαθούσε να κάνει χρυσούς τους όρχεις του, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να γιορτάσει τα 598.556 δολάρια που κέρδισε.

Σύμφωνα με τους φίλους του, ο 27χρονος ήταν εναρμονισμένος με μία ταινία του Austin Powers το 2002, παρωδία του Τζέιμς Μποντ, στην οποία ο Powers κυνηγούσε έναν κακοποιό που έκανε χρυσά τα κομμάτια από τα θύματά του.

Αρχικά, ο Τζάστιν έβαψε τους όρχεις του με χρυσό μολυβδένιο χρώμα, το οποίο φαίνεται πως δεν του ήταν αρκετό. Έτσι αποφάσισε να το πάει σε άλλο επίπεδο. Χρησιμοποίησε επαγγελματική πλάκα χρυσού την οποία δανείστηκε από ένα γκαράζ.

Δυστυχώς μέσα σε δώδεκα ώρες μετά τη διαδικασία, ο Τζάστιν αντιμετώπισε μία σειρά από επιπλοκές στην υγεία του που οδήγησαν στο θάνατό του.

Η νεκροψία έδειξε πως η αιτία θανάτου του είναι η δηλητηρίαση από το μολυβδένιο χρώμα.

Ο γιατρός Ίαν Τζόφερσον από το Alberta Community Hospital προειδοποιεί για τη νέα μόδα από τους wannabie γκάνγκστερς που προσπαθούν να κάνουν τη «φονική επιχείρηση».

Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν πως η μόδα αυτή έχει ρίζες από τη φυλή των Μάγιας, οι οποίοι έβαφαν τα σώματά τους με χρυσό για να προσφέρουν τους εαυτούς τους στους θεούς.

Άλλοι πάλι πιστεύουν πως όσοι κάνουν κάτι τέτοιο, πολύ απλά είναι ηλίθιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: