ΣΙΝΕ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Πολιτικός στη σύζυγό του: Να πεθάνεις τσ@@λα! Θα βιάσω τους γονείς σου (Βίντεο)

Συγκλονίζουν τα πλάνα από αποκλειστικά βίντεο με τις απειλές που εξαπολύει ο...
πρώην αντιδήμαρχος Salim Mehajer περιφέρειας του Σίδνεϊ στην εν διαστάσει σύζυγό του Aysha Learmonth.

«Πήγες με 12 άντρες γαμημ@η τσ@λα»

Σε ένα από αυτά ο 30χρονος Salim Mehajer φωνάζει στην κάμερα απειλώντας τη γυναίκα του και την οικογένειά της. «Aysha, ελπίζω να πεθάνεις τσ@λα. Ορκίζομαι στο κοράνι, γαμημ@η τσ@λα. Πήγες με 12 άντρες γαμημ@η τσ@λα. Θα βιάσω τη μάνα και τον πατέρα σου. Τηλεφώνησέ μου τώρα» φωνάζει κοιτώντας την κάμερα.


Ο 30χρονος έστειλε τα απειλητικά βίντεο στη γυναίκα του αφότου έφυγε από το σπίτι τους και αναζήτησε καταφύγιο σε συγγενείς της. Όταν άρχισε να μην απαντά στα τηλεφωνήματά του, ο Salim Mehajer άρχισε να απειλεί την ίδια και την οικογένειά της.

Ο Mehajer κάλεσε το ACA να επικεντρωθεί σε «πραγματικές ειδήσεις», διαψεύδοντας πως ο γάμος του με την Aysha Learmonth έχει διαλυθεί. Επτά μόνο μήνες μετά την ιδιαίτερα προβεβλημένη γαμήλια τελετή, η Aysha έχει φύγει από το σπίτι τους και έχει αλλάξει όνομα.

Τα επιθετικά βίντεο έρχονται λίγο καιρό αφότου ο 30χρονος είχε βρεθεί έξω από το σπίτι της αδερφής της γυναίκας του, ζητώντας πίσω το αυτοκίνητό του. Τον περασμένο μήνα η Aysha υπέβαλε μήνυση εναντίον του συζύγου της για βία και θα παραδώσει τα απειλητικά βίντεο στις αρχές αν της ζητηθούν.

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: