ΣΙΝΕ

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Σκάνδαλο: Συνελήφθη η αδελφή πασίγνωστης τραγουδίστριας για πορνεία!

Έσκασε βόμβα στην showbiz. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η αδελφή πασίγνωστης τραγουδίστριας συνελήφθη για πορνεία. Οι ψίθυροι πλέον δίνουν και παίρνουν αφού...
όλοι προσπαθούν να καταλάβουν τι ήταν αυτό που την οδήγησε σε αυτή την πράξη.

Η Alison Carey, αδελφή της Mariah Carey φέρεται να προσέφερε τις υπηρεσίες της σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην περιοχή Saugerties της Νέας Υόρκης επί μία περίπου εβδομάδα, μέχρι που συνελήφθη. Συγκεκριμένα προσπάθησε να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε αστυνομικό που προσποιήθηκε τον πελάτη. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η 55χρονη γυναίκα διαφήμιζε τις υπηρεσίες της στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας στίχους από το διάσημο τραγούδι της αδερφής της «Fantasy».

Όταν συνελήφθη, ανέφερε τη σχέση της με την τραγουδίστρια στον αστυνομικό διευθυντή του τμήματος του Saugerties, Joseph Sinagra ο οποίος έπειτα από έρευνα στο διαδίκτυο διαπίστωσε ότι τελικά έλεγε αλήθεια.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες η αστυνομία του Saugerties κάλεσε όλους όσοι έχουν έρθει σε σεξουαλική επαφή με την αδερφή της Mariah Carey να απευθυνθούν σε κάποιο γιατρό, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται ο λόγος.
Youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: