ΣΙΝΕ

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Επίσκεψη του Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στον Δήμαρχο Γρεβενών

Επίσκεψη από τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριο Αναγνωστάκη συνοδευόμενο από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομία κ. Κωνσταντίνο Τσουβαλά δέχθηκε σήμερα,...
27 Αυγούστου 2016, στο γραφείο του ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης. Τον Γενικό Γραμματέα και τον Αρχηγό συνόδευαν ο Βουλευτής Γρεβενών Χρήστος Μπγιάλας, ο Επιθεωρητής Β. Ελλάδας Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Παναγιώτης Τζοβάρας και ο Αστυνομικός Διευθυντής Γρεβενών Ταξίαρχος  Κωνσταντίνος Νταλέτσος.

Η συζήτηση διεξήχθη σε φιλικό κλίμα γύρω από τα ζητήματα που απασχολούν τη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών των Γρεβενών και την αναδιοργάνωσής τους. Ο Γενικός Γραμματέας αναφέρθηκε στην ίδρυση Τμήματος Μεταγωγών στην πόλη μας καθώς και στην δρομολόγηση όλων των απαιτούμενων ενεργειών για την ικανοποίηση του αιτήματος επίλυσης του κτιριακού προβλήματος που αντιμετωπίζει η Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών.
Εκ μέρους του Δημάρχου εκφράστηκε η ικανοποίηση για τη συνεργασία της αυτοδιοίκησης και της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και για τις σημαντικές επιτυχίες που παρουσιάζει στα θέματα της καταπολέμησης των ναρκωτικών και της αρχαιοκαπηλίας. Τόσο από τον Δήμαρχο όσο και από τον Βουλευτή τέθηκε ως αίτημα η δυνατότητα επαναλειτουργίας της Σχολής Αστυφυλάκων σε επίπεδο πρακτικής εκπαίδευσης και συνεχούς επιμόρφωσης του αστυνομικού προσωπικού.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Δήμαρχος Δεσκάτης Δημήτρης Καραστέργιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αχιλλέας Πασχαγιαννίδης, ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Τριγώνης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Μίχος και Γιώργος Δρόσος.





ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: