ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Θρήνος για τον αγαπημένο Έλληνα ηθοποιό - Τον νίκησε ο καρκίνος

Σοκαρισμένος είναι ο θεατρικός κόσμος από τον ξαφνικό θάνατο του ηθοποιού Δημήτρη Μενούνου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες...
ο Δημήτρης που έγινε γνωστός από την παρουσίαση του Wipe Out, έφυγε νικημένος από τον καρκίνο.

Σύμφωνα με το TLIFE, που επικοινώνησε με φίλο και συνάδελφο του Δημήτρη, εκείνος επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση. Ο αγαπημένος ηθοποιός πάλεψε σκληρά με τον καρκίνο στο πάγκρεας, αλλά δυστυχώς η ασθένεια τον νίκησε μέσα σε ένα μόλις μήνα.

Ο Δημήτρης σπούδασε στο θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν και έχει παίξει σε πολλά σήριαλ όπως το "Αγάπης Μαχαιριά" ενώ το 2013 παρουσίσε το WIPE OUT στον Ant1 με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο.

To 2014 παντρεύτηκε στην Άνδρο την αγαπημένη του Σμαράγδα Θεοδότου




Και ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός, μέσω του Facebook του ανακοίνωσε τον χαμό του καλού του φίλου γράφοντας:
«Ο αγαπημένος μου Δημήτρης Μενούνος, φίλος, υπέροχο παιδί και συνάδελφος, φιλόζωος, ροκάς, ευαίσθητος και γεμάτος χαρά και καλοσύνη, μας άφησε για τον τόπο που δε γυρνάει ταξιδιώτης…ενάμιση μήνα το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε…καλό σου ταξίδι Δημήτρη μου…θα ξαναπαίξουμε τις κιθάρες μας κάποια στιγμή σε μια αλλη διάσταση…αντίο φιλαράκι μου…»
ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΝΟΥΝΟΣ:
Ο Δημήτρης Μενούνος γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 1969 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ήταν απόφοιτος της Δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης «Καρόλου Κουν» ενώ συμμετείχε και στο εργαστήρι Σκηνοθεσίας και Υποκριτικής με τον Στάθη Λιβαθινό στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου 2001-2003 (σκηνοθετικό τμήμα).
Είχε συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις στο Θέατρο Τέχνης αλλά και στο ελεύθερο θέατρο όπως : «Πλούτος», «Harvest 2010», «Το παιχνίδι της σφαγής», «Πέρσες», «Όνειρο Θερινής Νυκτός», «Κοίτα με», «Οι περιπέτειες του Βαρόνου Μινχάουζεν», «Η φωλιά του κούκου», «Άμλετ ο Β’», «Ο Έβδομος Σταθμός» κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: