ΣΙΝΕ

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Ρίχνει μαγιά μέσα στην λεκάνη! Το αποτέλεσμα θα λύσει τα χέρια σε όλες τις νοικοκυρές

Η ενοχλητική δυσοσμία των αποχετεύσεων είναι μεγάλο πρόβλημα. Όσο καθαρά, τακτοποιημένα και οργανωμένα και αν είναι...
το μπάνιο και η κουζίνα η μυρωδιά που έρχεται μέσα από τις σωληνώσεις,χαλάει όλη την ατμόσφαιρα του σπιτιού..

Τα απορρυπαντικά, τα απορρίμματα τροφίμων και άλλων οργανικών συστατικών που περνούν μέσα από τους σωλήνες, κολλούν στα τοιχώματα δημιουργώντας στρώματα λίπους,προκαλώντας δυσοσμία. Είναι πολύ εύκολο να αναπτυχθούν βακτήρια που αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται, με τις προφανείς συνέπειες μπορεί να φανταστεί κανείς.

Οι χημικές ουσίες που πωλούνται σε καταστήματα και σούπερ μάρκετ είναι εξαιρετικά διαβρωτικές.
Αυτό, σε τελική ανάλυση, είναι αντιπαραγωγικό επειδή μπορεί να προκαλέσει τηνδιάβρωση των σωλήνων, η οποίοι σε σοβαρές περιπτώσεις, μπορεί να καταστραφούν και να χρειαστούν αποκατάσταση.

Το καλύτερο πράγμα, ως εκ τούτου, είναι να χρησιμοποιείτε λιγότερο επιθετικές και πιο «υποφερτές» μεθόδους για τα υδραυλικά συστήματα του σπιτιού σας.Παρακάτω θα σας δείξουμε 2 μεθόδους για να καθαρίσετε τις αποχετεύσεις και να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες μυρωδιές.




1) Η πρώτη μέθοδος για την απολύμανση των σωλήνων περιλαμβάνει νερό, ξύδι και μαγειρική σόδα . Ρίχνουμε 5 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα στην αποχέτευση.Αναμιγνύουμε ένα ποτήρι νερό με ένα ποτήρι ξύδι,τα τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα και αφήνουμε να πάρει βράση. Μετά το χύνουμε πάνω από την μαγειρική σόδα. Αφήνουμε να δράσει για τουλάχιστον τριάντα λεπτά.

2) Αν δεν έχετε αυτά τα συστατικά, μπορείτε να επιλέξετε μια άλλη «συνταγή» ,απλή και εξίσου αποτελεσματική. Βράστε ένα ποτήρι νερό,ρίξτε λίγη μαγιά και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει. Ρίξτε το μείγμα στην αποχέτευση ή στην λεκάνη του μπάνιου και αφήστε όλη την νύχτα

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: