ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Κόβει την ανάσα: Συγκλονιστικό βίντεο από τις στιγμές της διάσωσης στην Αίγινα! «Έφυγε και δεν τους έριξε ούτε σωσίβια»!

Την ώρα που χειριστής του ταχύπλοου οδηγούνταν στα δικαστήρια για την τραγωδία της Αίγινας, ένα βίντεο – ντοκουμέντο ερχόταν στη δημοσιότητα…


Ένα βίντεο με τις τραγικές σκηνές που ακολούθησαν, μετά τη φονική σύγκρουση του τουριστικό -και γεμάτου με κόσμο- τουριστικού σκάφους, με το ταχύπλοο του 77χρονου.

Δείτε το βίντεο που έπαιξε στην τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, με τους σοκαρισμένους επιβάτες να προσπαθούν να πιάσουν ένα σωσίβιο για να σωθούν: Τα λόγια των ανθρώπων που επέζησαν αλλά και των συγγενών τους, είναι σκληρά για τον χειριστή του ταχύπλοου. 

Όχι μόνο έσπευσε να εγκαταλείψει τον τόπο του δυστυχήματος, αλλά όπως θα ακούσετε να λένε, δεν μπήκε κάν στον κόπο να πετάξει ένα σωσίβιο στους ανθρώπους που προσπαθούσαν να σωθούν.
Έφαγε 5 χρονών κοριτσάκι και τον αδερφό μου 44 χρονών»!

Συγκλονίζει η θεία της 5χρονης μικρής που ξεψύχησε μετά την τραγωδία, μαζί με τον 44χρονο μπαμπά της. Η γυναίκα, κρατώντας στα χέρια της τις φωτογραφίες των θυμάτων, πήγε το πρωί στα δικαστήρια του Πειραιά, όπου οδηγήθηκε ο χειριστής του ταχύπλοο.Στο χειριστή του σκάφους ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργήματα. Ο Ο ίδιος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή. Νωρίτερα, είχαν εκτυλιχθεί τραγικές σκηνές έξω από τα δικαστήρια, μόλις τον αντίκρισαν οι συγγενείς των θυμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: