ΣΙΝΕ

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΣΚΑΤΗΣ

Κύριε Δήμαρχε το ποιον διακατέχει η κομματική λογική είναι γνωστό στους πολίτες της Δεσκάτης. Εξάλλου εσύ επέλεξες τον δρόμο του διχασμού υπηρετώντας, πάνω από το...
συμφέρον των δημοτών, την ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΓΡΑΜΜΗ και την λογική της ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ και όχι εγώ, που αναγκάστηκα να απαντήσω.

 Όσον αφορά για το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου, έγινε, αφού πολύ πριν σε είχα ενημερώσει ότι είχα αναλάβει νομοθετική πρωτοβουλία για την ψήφιση του σχετικού άρθρου, για τους εθελοντές οδηγούς ασθενοφόρωνκαι σου είχα πει να κάνεις τις σχετικές επαφές για να υπάρξει η εκδήλωση ενδιαφέροντος, ενέργειες τις οποίες προφανώς δεν έκανες. 

Αναφέρεσαι, όπως και κάποιοι άλλοι, για το αποτέλεσμα της κίνησής σου, για το έγγραφο που σου έστειλε η 3η ΥΠΕ στις 03/08/2016, το οποίο, όμως, είναι το δεύτερο έγγραφο ενημέρωσής σου. Γιατί προφανώς εσκεμμένα αποκρύπτεις από τους συμπολίτες μας, ότι το πρώτο έγγραφο ενημέρωσής σου, ήρθε στο Δήμο από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, σχεδόν ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ πριν και συγκεκριμένα στις 09/06/2016 με αριθ. πρωτ. 82045 με θέμα: «Εγκύκλιος για το πρόγραμμα ταχύρυθμης εκπαίδευσης προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Σ.) και προσωπικού των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.)» με σχετικό έγγραφο του ΕΚΑΒ το υπ΄αριθμ. 19094/25-05-2016, το οποίο αναφέρει και το αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα της ταχύρυθμης εκπαίδευσης. Παραθέτω το έγγραφο με το οποίο καταρρίπτεται ο ισχυρισμός σου ότι ο νόμος είναι ανεφάρμοστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: