ΣΙΝΕ

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Κόρη κατηγόρησε τον πατέρα της πως τη βίασε έξι φορές! Ακόμα και ο δικαστής τα έχασε όταν…

Αφωνος έμεινε ακόμα και ο δικαστής που έφτασε στο σημείο να δικάσει μια υπόθεση καταγγελίας βιασμού μιας νεαρής κοπέλας από τον ίδιο της τον πατέρα, όταν αποκαλύφθηκε ότι για όλα έφταιγαν οι…
«50 αποχρώσεις του γκρι».

Η νεαρή κοπέλα από το Λονδίνο έσυρε τον πατέρα της στο δικαστήριο κατηγορώντας τον πως την είχε βιάσει οκτώ φορές τα έξι τελευταία χρόνια, ενώ ο ίδιος δήλωνε πλήρη άγνοια.
Η υπόθεση έφτασε να δικαστεί κανονικά και στο ακροατήριο η συνήγορος του πατέρα της, η οποία υπήρξε και πρώην αστυνομικός, έχοντας εντυπωσιαστεί από την κατάθεση της κόρης του κατηγορούμενου και τις ακριβείς εκφράσεις της, θεώρησε πως όλα αυτά δεν ταίριαζαν με την ηλικία της. Γι’ αυτό και ζήτησε από τον πελάτη της να αποκαλύψει το αγαπημένο βιβλίο της κόρης του, το οποίο είχε στο δωμάτιό της και διάβαζε συνεχώς, το οποίο περιέηγραφε τη σχέση ενός επιχειρηματία με μια νέα κοπέλα.

Ο πατέρας δεν γνώριζε τον τίτλο του βιβλίου, η συνήγορός ου όμως έστειλε το βοηθό της να φέρει στο δικαστήριο το «50 αποχρώσεις του γκρι», ζητώντας από τον πρόεδρο να διακόψει τη δίκη μέχρι να φτάσει το βιβλίο και να το διαβάσει.
Μόλις η κόρη άκουσε το αίτημα της συνηγόρου του πατέρα της, ξέσπασε σε κλάματα και εκεί λύθηκε το μυστήριο, καθώς παραδέχτηκε ότι τον κατηγόρησε για το βιασμό της, θέλοντας έτσι να τον εκδικηθεί επειδή ήταν πολύ αυστηρός μαζί της.

Ο δικαστής, έχοντας μείνει… άφωνος από όσα μόλις είχαν διαδραματιστεί μπροστά του, αθώωσε φυσικά τον πατέρα, ο οποίος ουδέποτε είχε βιάσει την φαντασιόπληκτη κόρη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: