ΣΙΝΕ

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Απίστευτα πράγματα την τελευταία μέρα στο Ρίο – Οι Μογγόλοι προπονητές της πάλης ξεγυμνώθηκαν πάνω στην παλαίστρα για διαμαρτυρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο μικρό τελικό των 65 κιλών της ελευθέρας πάλης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Οι προπονητές της ομάδας της Μογγολίας καθώς και ο αθλητής της χώρας που αγωνιζόταν για το χάλκινο μετάλλιο, βγήκαν κυριολεκτικά… έξω απ’ τα ρούχα τους, διαμαρτυρόμενοι για απόφαση των διαιτητών!

Ας δούμε, όμως, πως έχουν τα γεγονότα…
Στον μικρό τελικό των 65 κιλών όπου θα κρινόταν το χάλκινο μετάλλιο μεταξύ του Μογγόλου Γκαντζορίγκ και του Ουζμπέκου Ναβρουζόφ, ο πρώτος έξι δευτερόλεπτα πριν το τέλος πήρε πόντο και προηγήθηκε με 7-6.

Ο Γκαντζορίγκ και οι προπονητές του πίστεψαν ότι το ματς είχε τελειώσει και πανηγύρισαν έξαλλα, ξεχνώντας ότι ο αγώνας είχε ακόμα χρόνο για να τελειώσει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο διαιτητής να δώσει ένα σημείο στον Ουζμπέκο, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα, κάτι που ωστόσο δεν έγινε αντιληπτό από την πλευρά του Μογγόλου.

Όταν οι τελευταίοι αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, άρχισαν να διαμαρτύρονται και στη συνέχεια έβγαλαν τα παπούτσια τους τα οποία και τα πέταξαν προς τους κριτές, με έναν εκ των προπονητών να κάνει… στριπτίζ καθώς έμεινε μόνο με το εσώρουχο πάνω στην παλαίστρα.

Οι Μογγόλοι επέμεναν αλλά οι κριτές απέρριψαν την ένσταση τους κι έτσι το μετάλλιο κατέληξε στον Ουζμπέκο αθλητή με 8-7 (ο τελευταίος πόντος δόθηκε λόγω της ένστασης που απορρίφθηκε).

Μάλιστα, οι άνδρες της ασφάλειας του γηπέδου προσπαθούσαν μάταια να ηρεμήσουν τους δύο προπονητές που έδειχναν εκτός εαυτού.

Δείτε το video

Δεν υπάρχουν σχόλια: