ΣΙΝΕ

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Ιερόσυλος φυγόποινος άδειασε παγκάρι

Ένας αστυνομικός που περνούσε έξω από το εκκλησάκι αντιλήφθηκε τις ύποπτες κινήσεις του νεαρού και παρ’ όλο που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, τον ακινητοποίησε και...
τον παρέδωσε στους συναδέλφους του.

Από τον καιρό που υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία έκανε διαρρήξεις ένας 24χρονος, ο οποίος διέρρηξε το παρεκκλήσι μιας εκκλησίας στην Κατερίνη και παραβίασε το παγκάρι χρησιμοποιώντας ένα αυτοσχέδιο διαρρηκτικό εργαλείο!

Ένας αστυνομικός που περνούσε έξω από το εκκλησάκι αντιλήφθηκε τις ύποπτες κινήσεις του νεαρού και, παρ’ όλο που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, τον ακινητοποίησε και τον παρέδωσε στους συναδέλφους του της Ασφάλειας. Το διαρρηκτικό εργαλείο κατασχέθηκε μαζί με ένα μικρό χρηματικό ποσό που ο ιερόσυλος είχε αρπάξει από το παγκάρι.

Πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης κατηγορούμενος για κλοπή, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 24χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Στρατοδικείου Ξάνθης για κλοπή που είχε διαπράξει όταν ήταν φαντάρος και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών, την οποία θα πρέπει να εκτίσει ή να εξαγοράσει.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: