ΣΙΝΕ

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Η αποθήκη της Canon στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα σας κάνει να τρελαθείτε

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο της Βραζιλίας ξεκίνησαν και οι φωτογράφοι από όλο τον κόσμο βρίσκονται εκεί για να απαθανατίσουν τις προσπάθειες όλων των αθλητών.

Για όσους δεν το γνωρίζετε στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι μεγάλες φωτογραφικές εταιρείες, όπως η Canon, προσφέρουν στους διαπιστευμένους φωτογράφους τη δυνατότητα να δανειστούν εξοπλισμό και να το χρησιμοποιήσουν για τις λήψεις τους.

Ίσως το μεγαλύτερο στοκ φωτογραφικού εξοπλισμού που ταξίδεψε μέχρι τη Βραζιλία ανήκει στη Canon. Η ιστοσελίδα Petapixel αναφέρει ότι σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία πάνω από 1.500 φακοί και 950 DSLR μηχανές είναι στη διάθεση των φωτογράφων μέσω των Canon Professional Services (CPS). Η ομάδα της Canon στο Ρίο φτάνει τα 78 άτομα, τα οποία είναι εκεί για να βοηθήσουν τους φωτογράφους σε οποιαδήποτε ανάγκη τους (υπάρχει και επίσημο service για την επιτόπου επιδιόρθωση εξοπλισμού της εταιρείας).



Η αποθήκη των Canon Professional Services (CPS) είναι χωρίς αμφιβολία ένα μέρος που οποιοσδήποτε φωτογράφος θα ήθελε να μπει και να διαλέξει τον εξοπλισμό που θα χρησιμοποιήσει, έστω και για μία ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: