ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Europa League: Βατά για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ζόρι για Παναθηναϊκό

«Ερυθρόλευκοι» και οι «ασπρόμαυροι» περνούν, αν είναι σοβαροί * Με δυνατούς αντιπάλους οι «πράσινοι» * Όλοι οι όμιλοι του Γιουρόπα Λιγκ

Τους αντιπάλους τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ έμαθαν το μεσημέρι της Παρασκευής (26/8) Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός στην κλήρωση που έγινε στο Μόντε Κάρλο.

Για τους «ερυθρόλευκους» και τους «ασπρόμαυρους» είναι σαφές πως τα πάντα εξαρτώνται από εκείνους. ΑΠΟΕΛ, Γιουνγκ Μπόις και Αστάνα δεν φοβίζουν σε καμία περίπτωση τους Πειραιώτες, οι οποίοι ήταν ούτως ή άλλως στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, ενώ οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν Φιορεντίνα, Σλόβαν Λίμπερετς και Καραμπάκ. Η ιταλική ομάδα είναι σαφώς ένας δύσκολος αντίπαλος, αλλά ο ΠΑΟΚ μπορεί να βάλει από κάτω Λίμπερετς και Καραμπάκ.

Όσο για το «τριφύλλι», ήταν δεδομένο πως θα έχει μία δύσκολη κλήρωση από τη στιγμή που βρισκόταν στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας. Τελικά θα αντιμετωπίσει Άγιαξ, Σταντάρ Λιέγης και Θέλτα. Δεν υπάρχει το μεγαθήριο, αλλά και οι τρεις ομάδες είναι άκρως υπολογίσιμες.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν δυνατοί όμιλοι όπως ο πρώτος που έχει Γιουνάιτεντ, Φενέρμπαχτσε, Φέγενορντ και Ζόρια, αλλά συνολικά οι ισχυροί δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα, εάν δουν σοβαρά τη διοργάνωση.

Να σημειωθεί πως όλα τα ματς θα γίνονται Πέμπτες και ότι ξεκινά η φάση των ομίλων στις 15 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 8 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά οι όμιλοι:
1ος όμιλος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Φενέρμπαχτσε
Φέγενορντ
Ζόρια

2ος όμιλος
Ολυμπιακός
ΑΠΟΕΛ
Γιουνγκ Μπόις
Αστάνα

3ος όμιλος
Άντερλεχτ
Σεντ Ετιέν
Μάιντς
Καμπάλα

4ος όμιλος
Ζενίτ
Άλκμααρ
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ντάνταλκ

5ος όμιλος
Πλζεν
Ρόμα
Αούστρια Βιέννης
Άστρα

6ος όμιλος
Αθλέτικ Μπιλμπάο
Γκενκ
Ραπίντ Βιέννης
Σασουόλο

7ος όμιλος
Άγιαξ
Σταντάρ Λιέγης
Θέλτα
Παναθηναϊκός

8ος όμιλος
Σαχτάρ
Μπράγκα
Γάνδη
Κόνιασπορ

9ος όμιλος
Σάλκε
Σάλτσμπουργκ
Κράσνονταρ
Νις

10ς όμιλος
Φιορεντίνα
ΠΑΟΚ
Σλόβαν Λίμπερετς
Καραμπάκ

11ος όμιλος
Ίντερ
Σπάρτα Πράγας
Σαουθάμπτον
Χάποελ Μπερ Σεβά

12ος όμιλος
Βιγιαρεάλ
Στεάουα
Ζυρίχη
Οσμανλισπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: