ΣΙΝΕ

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Σάλος με βίντεο που ανέβασε ο Μπίμπερ στο Instagram με 4 νεαρές κοπέλες σε πισίνα στη Χαβάη (video)

Βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό του Τζάστιν Μπίμπερ στο Instagram και εμφανίζει τέσσερα κορίτσια νεαρής έως πολύ νεαρής ηλικίας να... κολυμπάνε σε μια πισίνα στη Χαβάη, όπου βρίσκεται ο διάσημος τραγουδιστής και προκαλεί πολλές αντιδράσεις…

Το βίντεο, βέβαια, συγκέντρωσε 3, 6 εκατομμύρια Likes και πάνω από 37 χιλιάδες σχόλια, αίσθηση όμως προκάλεσε η αναφορά πολλών φίλων του τραγουδιστή και η απορία τους, μέσα από τα σχόλια, για το αν ένα από τα κορίτσια στο ξεκίνημα του βίντεο, ακούγεται να κάνει αναφορά στο σεξ, ρωτώντας το άτομο που τραβά το βίντεο (σ.σ. ο Μπίμπερ δεν εμφανίζεται πουθενά), αν θέλει να του κάνει στοματικό σεξ… Οι απόψεις και τα σχόλια ποικίλουν, καθώς η ποιότητα του ήχου δεν είναι καλή, ενώ πολλοί απαντούν ότι η κοπέλα αστειευόταν προς τον τραγουδιστή, όταν έκανε αυτή την αναφορά.

Δείτε το βίντεο, το οποίο πολλοί θαυμαστές του Μπίμπερ έσπευσαν να κοινοποιήσουν στην πρώην του τραγουδιστή, τη Σελένα Γκόμεζ, η οποία στο ερώτημα για το πώς αισθάνεται με όσα βλέπει, απάντησε μονολεκτικά με ένα… Perfect!

Δεν υπάρχουν σχόλια: