ΣΙΝΕ

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Mια σερβιτόρα άκουσε τη λυπητερή ιστορία ενός ζευγαριού… Τότε άφησε μια σημείωση πάνω στην απόδειξη που σάρωσε παγκοσμίως!

Η απόδειξη που έδωσε η σερβιτόρα θα σαρώσει το διαδίκτυο για έναν απίστευτο λόγο.

Ενώ η Debbie και ο Shaun Riddle έτρωγαν στο αγαπημένο τους εστιατόριο...

σε μια πόλη του Τέξας, δεν περίμεναν ποτέ να τους συμβεί κάτι τέτοιο. ‘Είμαστε τόσο συγκινημένοι για όλη αυτήν την υποστήριξη που πήραμε’ είπε η Debbie.

Η Kayla, η σερβιτόρα αναγνώρισε το ζευγάρι από προηγούμενη φορά που είχαν έρθει μαζί με το μωρό κοριτσάκι τους. Όταν τους ρώτησε λοιπόν τι κάνει το κοριτσάκι τους, πήρε μια πολύ κακή απάντηση. Το παιδί τους είχε πεθάνει.

Αυτό που έκανε η Kayla στην συνέχεια, προκάλεσε μεγάλη εντύπωση σ’ αυτούς.

‘Έχω πολλά να προσθέσω αλλά δεν βρίσκω τα λόγια για να εκφράσω πόσο βαθιά επηρέασε αυτή η αυθόρμητη πράξη ευγένειας την οικογένειά μου και μετά χιλιάδες ανθρώπους σε όλον τον κόσμο.’ είπε η Debbie.

Δείτε τι έκανε η Kayla.


Όταν το μωρό τους η Glory γεννήθηκε, οι γονείς της Shaun και Debbie Riddle, την υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκαλιές.

Ήταν μόλις 9 εβδομάδων όταν μια μέρα, δεν ξύπνησε ποτέ. Οι γονείς της ακόμη δεν ξέρουν το γιατί.

Ο Shaun και η Debbie πήγαιναν συχνά να φάνε σε εκείνη την καφετέρια – εστιατόριο . Εκείνη την φορά η σερβιτόρα από ευγένεια ρώτησε τι κάνει το κοριτσάκι τους. Δεν είχε μάθει τα νέα.

Όταν ο Shaun και η Debbie την πληροφόρησαν, αυτή έδωσε τα θερμά της συλλυπητήρια και επέστρεψε με αυτήν εδώ την απόδειξη.

‘Ο λογαριασμός σας είναι πληρωμένος. Λυπούμαστε πολύ για την απώλειά σας. Ο Θεός να σας ευλογεί. Η διεύθυνση’.

‘Πηγαίνουμε συχνά για φαγητό στο West Side Cafe στο Camp Bowie του Φορτ Γουόρθ των Η.Π.Α., και τον τελευταίο μήνα παίρναμε και το μωρό μας την Glory. Λοιπόν, όταν πήγαμε εκεί, εκείνο το απόγευμα, η Kayla η σερβιτόρα μας θυμήθηκε και ρώτησε που είναι το μωρό. Δυστυχώς έπρεπε να της πω ότι το μωρό πέθανε και ότι είναι μαζί με τον Θεό.’ έγραψε η Debbie.

Αισθάνθηκε τρομερά άσχημα αλλά ήταν τόσο γλυκιά. Όταν ήρθε η ώρα να πληρώσουμε, η Kayla έφερε την απόδειξη με την σημείωση. Δεν ήθελε να της αφήσουμε ούτε το φιλοδώρημα. Είπε πως η διεύθυνση το είχε τακτοποιήσει και αυτό.

Ακούγονται τόσα άσχημα πράγματα στις ειδήσεις κάθε μέρα και σκέφτηκα πως έπρεπε να μάθουν οι άνθρωποι τι έκανε η διεύθυνση αυτού του εστιατορίου και αυτή η κοπέλα. Σας παρακαλώ διαδώστε το.’

Εσείς θα το κάνετε;

tilestwra

Δεν υπάρχουν σχόλια: