ΣΙΝΕ

Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Το sex toy που δεν αποχωριζόταν ποτέ η πριγκίπισσα Νταϊάνα Φωτο

Φάρσες με ένα πολύ... «πιπεράτο» παιχνίδι σκάρωνε η πριγκίπισσα Νταϊάνα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του...
πρώην αξιωματικού της βασιλικής προστασίας Κεν Βαρφ.

Οπως αποκαλύπτει στο βιβλίο του, η πριγκίπισσα κουβαλούσε πάντα μαζί της στα ταξίδια της στο εξωτερικό έναν δονητή, τον οποίο είχε αγοράσει κατά τη διάρκεια μιας τρελής νύχτας στο Παρίσι τον Νοέμβριο του 1992.

Ο δονητής, που ήταν γνωστός ως «Le Gadget» ήταν ένα από τα αντικείμενα που δεν ταξίδευαν πάντα μαζί την πριγκίπισσα. Μάλιστα, σε ταξίδι της στο Νεπάλ, τον είχε ξεχάσει στο παλάτι του Κένσινγκτον και της τον έστειλαν με διπλωματική τσάντα. Ο Βαρφ, δε, ισχυρίζεται πως παραδόθηκε στον βασιλιά του Νεπάλ σε έναν ασημένιο δίσκο.

Οπως υποστηρίζει, το πακέτο παραδόθηκε επάνω σε ένα ασημένιο δίσκο κατά τη διάρκεια δεξίωσης με τον ιπποκόμο της Νταϊάνα να το ανοίγει μπροστά σε όλους.

«Υπήρξε αμήχανη σιωπή, με την πριγκίπισσα, στη συνέχεια να λέει: ''Ω, αυτό πρέπει να είναι για μένα'' και να γελά», αναφέρει ο Βαρφ.

Ο συγγραφέας εξηγεί πως έπεισε την αδελφή της πριγκίπισσας Σάρα ΜακΚορκουντέιλ να κρύψει το sex toy στην τσάντα της Νταϊάνα.

«Η πριγκίπισσα το ανακάλυψε όταν άρχισε να ψάχνει στην τσάντα της μεταξύ συναντήσεων με τον Γάλλο πρόεδρο Ζακ Σιράκ και τον Πολ ΜακΚάρτνει. Αντί να προσβληθεί, το βρήκε πολύ αστείο και από τότε το ''Le Gaget" έγινε η μυστική μασκότ σε όλα της τις βασιλικές επισκέψεις στο εξωτερικό», σημειώνει, ακόμη.

Αυτή η αποκάλυψη είναι η τελευταία, που έχει έρθει στη δημοσιότητα, μετά από μία σειρά ιστοριών από το βιβλίο του Βαρφ.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: