ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Ισπανός οδηγός τρένου άφησε 100 επιβάτες στα μισά της διαδρομής: «Τελείωσε η βάρδια μου»

Ούτε λεπτό παραπάνω δεν ήθελε να δουλέψει ένας οδηγός τρένου στην Ισπανία, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει πάνω από 100 επιβάτες στα μισά της...
διαδρομής, επειδή είχε τελείωσε η βάρδιά του!

Το τρένο σταμάτησε έξω από το χωριό Οσόρνο, το βράδυ της Τρίτης, δύο ώρες μετά από την αναχώρησή του από την Σανταντέρ για τη Μαδρίτη. «Ο οδηγός είπε ότι είχε τελειώσει η βάρδιά του και δεν υπήρχε αντικαταστάτης, οπότε σταμάτησε το τρένο και αποβ 00004000 βάστηκε», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ενας από τους 109 εγκαταλελειμμένους επιβάτες ανέφερε στην El Diario Montanes ότι τους ανακοίνωσαν πως το τρένο σταμάτησε για τεχνικούς λόγους. «Δεκαπέντε λεπτά αργότερα μας ενημέρωσαν ότι ο οδηγός είχε αποφασίσει για τη στάση, επειδή είχε τελειώσει η βάρδιά του», πρόσθεσε.

Κάποιοι που κατευθύνονταν σε κοντινούς προορισμούς κατάφεραν να συνεχίσουν το ταξίδι τους με λεωφορείο, όμως οι περισσότεροι αναγκάστηκαν να περιμένουν περίπου δύο ώρες, προκειμένου να φτάσει το λεωφορείο που θα τους πήγαινε στη Μαδρίτη.

Η εταιρεία σιδηροδρόμων Renfe ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για το θέμα και απολογήθηκε στους επιβάτες, στους οποίους θα επιστραφούν τα χρήματα που είχαν δώσει για το εισιτήριο. Εκπρόσωπος του σωματείου εργαζομένων δήλωσε ότι ο οδηγός είχε κάνει αίτημα αντικατάστασης, αλλά δεν έστειλαν άτομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: