ΣΙΝΕ

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Αν βρεις Άντρα που έχει Αυτά τα 12 Χαρακτηριστικά, Κράτα τον Καλά!

Η αγάπη είναι ένα περίπλοκο και μυστηριώδες συναίσθημα, που απασχολεί τους ανθρώπους εδώ και αιώνες.
Σκεφτείτε τα ποιήματα, τις ιστορίες, τους πίνακες ζωγραφικής, τα αγάλματα που εμπνεύστηκαν από την αγάπη και τον έρωτα. Στην πραγματικότητα, κάθε ζευγάρι έχει μια διαφορετική ιστορία αγάπης, αλλά μερικές συμπεριφορές είναι κοινές.

Τα παρακάτω σημάδια αγάπης μπορεί να προδίδουν ότι είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σας…

1. Δεν δίνει απλά σημασία…
…αλλά στην κυριολεξία δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σας. Δεν είναι το ίδιο όπως όταν σας «κόβει», αν και μπορεί έτσι να ξεκίνησε. Σας κοιτάζει έτσι ακόμα και όταν δεν νιώθετε ωραία με τον εαυτό σας.

2. Είναι περίεργος…
…με το παραμικρό που έχει να κάνει με εσάς. Προσέχει πως πίνετε τον καφέ σας, όχι για να σας πάρει σε περίπτωση που χρειαστεί, αλλά επειδή είναι μέρος του εαυτού σας.

3. Δεν νοιάζεται απλά για το τι σκέφτεστε…
…νοιάζεται για τη γνώμη σας περισσότερο από όλους. Μπορεί οι απόψεις σας να μη ταιριάζουν σε όλα και να διαφωνείτε σε πολλά θέματα, όσο περισσότερο του δείξετε ότι τον θέλετε ανεξαρτήτως απόψεως, τότε είναι πιο πιθανό να χαλαρώσει.

4. Σας ζητωκραυγάζει
Είτε δίνετε ομιλία στο γραφείο σας είτε παίζετε κάποιο παιχνίδι, είναι ο μεγαλύτερός σας θαυμαστής. Θέλει να σας βλέπει να κερδίζετε. Νοιάζεται για την ευτυχία σας και σε πράγματα που πετυχαίνετε.

5. Έχει μια διαφορετική κατανόηση…
…για σας από όλους τους υπόλοιπους. Νοιάζεται για τους άλλους, αλλά φαίνεται κάπως να σας νιώθει. Συμπάσχει μαζί σας και δεν χρειάζεται καν να το ζητήσετε.

6. Του λείπετε…
…πολύ (το ίδιο και εσείς). Όταν λείπει σε επαγγελματικά ταξίδια, σκέφτεται συνεχώς εσάς.

7. Θέλει να τον χρειάζεστε…
…και όταν πιστεύει ότι δε τον χρειάζεστε νιώθει απογοητευμένος. Θέλει να προσφέρει όποια βοήθεια μπορεί προς το άτομο που αγαπάει: εσάς.

8. Δεν σας αγγίζει απλά…
…σας ακουμπάει δημόσια. Στην αρχή το κάνει διακριτικά, αλλά μετά δεν ξεκολλάει από πάνω σας.

9. Σας αγαπάει αρκετά για να σας αφήσει να βγείτε…
….με τις φίλες ή με τους άνδρες φίλους. Καταλαβαίνει ότι είχατε πριν από αυτόν ζωή. Μπορεί να ζηλεύει, αλλά σας σέβεται για να συγκρατήσει τις ανασφάλειές του.

10. Βγαίνει από τον δρόμο του…
…για να κάνει πράγματα για σας. Νιώθει μεγάλη χαρά να σας βοηθήσει σε πράγματα που δεν μπορείτε να κάνετε μόνη σας.

11. Θυμάται…
..τα γενέθλιά σας και τη μέρα που σας γνώρισε. Οι μεγάλες σας στιγμές σημαίνουν πολλά και γι” αυτόν και το δείχνει.

12. Ήδη το γνωρίζετε
.. αν σας αγαπάει πραγματικά, το ξέρετε. Ξέρατε το «βλέμμα» που σας ρίχνει κάθε φορά που σας κοιτάζει στα μάτια. Αυτή η λίστα απλά επιβεβαιώνει όσα ήδη γνωρίζετε!

fanpage

Δεν υπάρχουν σχόλια: