ΣΙΝΕ

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Ανατρεπτική δίαιτα: Πώς θα χάσεις έως και 5 κιλά μέσα σε μια εβδομάδα!

Σου βάζουμε ένα challenge! 
Σου προτείνουμε μια δίαιτα όπου δεν θα χρειαστεί να κάνεις τα τρελά πράγματα που απαιτούν άλλες δίαιτες. Δεν θα χρειαστεί δηλαδή να...
στερηθείς τόσο ώστε να πεινάς non stop, ούτε να πάρεις παράξενα συμπληρώματα διατροφής αλλά ούτε και να αποκόψεις κάποιες ομάδες τροφίμων όπως είναι οι υδατάνθρακες ή οι πρωτεΐνες. Θα κάνεις σχετικά μικρές θυσίες αλλά πάνω από όλα δεν θα πεινάσεις και θα μπορέσεις να χάσεις εώς και 5 κιλά μέσα σε μία εβδομάδα! Όχι δεν παίζουμε με τα νεύρα σου είναι αλήθεια! 

Δοκίμασέ τη και θα δεις θεαματικά αποτελέσματα!

Είναι μια ουδέτερη δίαιτα που σου δίνει τα κατάλληλα tips!

Πίνε μόνο νερό!
Ένα ποτό ενέργειας ή κάποιο smoothie έχει περίπου 100 θερμίδες. Ωστόσο όμως αυτές οι θερμίδες δε σου δίνουν όση ενέργεια σου δίνει ένα γεύμα με 100 θερμίδες. Με λίγα λόγια δε σου προσφέρουν κάτι γι” αυτό καλό είναι να τα αποφεύγεις.Ενώ το νερό από την άλλη πλευρά έχει μηδέν θερμίδες και μπορείς να καταναλώσεις άφθονο! Αν το θεωρείς βαρετό και θέλεις μια extra γεύση τότε δοκίμασε να προσθέσεις φύλλα μέντας ή μια φέτα λεμόνι!

Απόφυγε το λευκό ψωμί, ζυμαρικά και ρύζι.
Αντικατέστησέ τα με ολικής αλέσεως ζυμαρικά, ρύζι και μαύρο ψωμί. Διότι τα συγκεκριμένα δεν δημιουργούν φούσκωμα. Για να το πας ένα βήμα παραπάνω μπορείς να αντικαταστήσεις κάποιες συνήθειες σου με άλλες πιο υγιεινές. Για παράδειγμα αντί να φτιάξεις ένα σάντουιτς με κοτόπουλο φτιάξε μια σαλάτα με κοτόπουλο.

Κάνε τουλάχιστον 30 λεπτά προπόνηση κάθε μέρα!
Άρχισε κάτι που σε ευχαριστεί και σε αποφορτίζει από το καθημερινό άγχος και στρες έτσι ώστε να μπορείς να πηγαίνεις κάθε μέρα. Ξεκίνα kick boxing, yoga κ.τ.λ.! Ένα μισάωρο γυμναστικής πετυχαίνεις να κάψεις εώς και 300 θερμίδες ενώ παράλληλα τονώνεις πόδια και χέρια. Θα καταφέρεις να χάσεις περισσότερες θερμίδες και λίπος αν κάνεις εναλλασσόμενη γυμναστική όπου θα συνδυάζεις έντονες ασκήσεις και μετά πιο αργές.

Να πίνεις καφέ μια ώρα πριν πας για προπόνηση!
Αν πας για τρέξιμο πριν τη δουλειά σε βοηθάει στο να είσαι πιο παραγωγική. Έτσι και ένα ποτήρι καφέ πριν τη προπόνηση σε βοηθάει να αποδώσεις πιο πολύ! Αρκεί ο καφές να μην έχει γάλα και ζάχαρη ~> να μια μικρή θυσία!

Κάνε sex το βράδυ!
Όχι ότι χρειάζεσαι μια δικαιολογία για να κάνεις παραπάνω sex με το σύντροφό σου αλλά καλό είναι να επιδιώκεις να κάνεις το βράδυ γιατί καις περισσότερες θερμίδες. Η ιδανική στάση είναι να είσαι από πάνω του όπου εσύ κάνεις περισσότερες κινήσεις!

Κοιμήσου 30 λεπτά παραπάνω από ότι κοιμάσαι!
Αυτή η extra μισή ώρα που θα κοιμηθείς θα σε ανανεώσει και όταν ξυπνήσεις δεν θα χρειαστεί να κάνεις ανθυγιεινές επιλογές και θα ενισχύσει το μεταβολισμό σου.

Κάνε μια διατροφική θυσία!
Τι σου αρέσει πιο πολύ και είναι κακό για την δίαιτά σου; Ε, αυτή είναι και η συνήθεια που θα κόψεις. Σου αρέσουν τα πατατάκια; Κόψε τα μαχαίρι!

Κάνε κοιλιακούς και βαθιά καθίσματα!
Οι bodybuilders χρησιμοποιούν αυτή τη τεχνική πριν από κάθε αγώνα έτσι ώστε να ενδυναμώσουν τους μύες τους. Κάνε 3 set από 12 κοιλιακούς και καθίσματα για να ενδυναμώσεις πόδια, μηρούς και οπίσθια.

followme.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: