ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Εικόνες-σοκ: Νταλίκα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα - Ένας νεκρός και 5 τραυματίες

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του, ενώ άλλα πέντε τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, όταν...
φορτηγό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε διερχόμενα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το φορτηγό το οποίο κινείτο στον περιφερειακό δρόμο, στο ρεύμα προς τα δυτικά, ξέφυγε από την πορεία του στο ύψος του κόμβου Νεαπόλεως, ανετράπη και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.



Το φορτηγό συγκρούστηκε με άλλα δύο διερχόμενα Ι.Χ. αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να βρει το θάνατο ένα άτομο που επέβαινε στο φορτηγό και να τραυματιστούν άλλα πέντε, που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Λόγω του δυστυχήματος, η τροχαία έκλεισε όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας στην περιφερειακή οδό, στο ρεύμα προς τα ανατολικά.


Το δυστύχημα έγινε λίγα λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι στην περιφερειακή οδό στο ύψος του κόμβου Νεάπολης.
Αυτήν την ώρα παραμένει κλειστό το ρεύμα της περιφερειακής προς τα ανατολικά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νεκρός είναι ο συνοδηγός της νταλίκας.
Το φορτηγό κινούνταν στην περιφερειακή οδό με κατεύθυνση προς τα δυτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε ξεκινήσει από την περιοχή Σάνη της Χαλκιδικής και μετέφερε κλινοσκεπάσματα ξενοδοχειακού συγκροτήματος για καθαρισμό.
Λίγο πριν από τον κόμβο Νεαπόλεως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το βαρύ όχημα οποίο ανετράπη, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με τα δύο διερχόμενα ΙΧ.








πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: