ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Ζητείται υπάλληλος για να πίνει μπίρες με ετήσιο μισθό 64.650 δολάρια

Mε μια μικρή αγγελία που απευθύνεται στους λάτρεις του αλκοόλ (και όχι μόνο), το Εθνικό Μουσείο Αμερικανικής Ιστορίας μπορεί να...
προσφέρει σε έναν τυχερό τη δουλειά των ονείρων του: να πίνει τσάμπα μπίρες και να ταξιδεύει σε όλη τη χώρα, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, λαμβάνοντας επιπλέον ετήσιο μισθό ύψους 64.650 δολαρίων.

Το μουσείο Σμιθσόνιαν της Ουάσινγκτον αναζητεί πραγματικά έναν ειδικό στις μπίρες, ο οποίος θα εδρεύει στην αμερικανική πρωτεύουσα και θα αναλάβει να καταγράψει την ιστορία της ζυθοποιίας στις ΗΠΑ.

Στον τυχερό υποψήφιο που θα επιλεγεί τελικά, θα προσφερθεί τριετής σύμβαση εργασίας. Βασική αποστολή του θα είναι να δοκιμάσει τις διάφορες μπίρες στα ζυθοποιεία όλης της χώρας. Θα πρέπει όμως να είναι και σε θέση να γράφει άρθρα και να κάνει έρευνες για τις εκθέσεις και τα αρχεία του τμήματος διατροφής του μουσείου.

Η μικρή αγγελία αναρτήθηκε στον ιστότοπο του μουσείου και γνώρισε τόσο μεγάλη επιτυχία που στο τέλος διακόπηκε η πρόσβαση στη σελίδα των “Θέσεων Εργασίας”. “Εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες διάβασαν την αγγελία”, είπε η διευθύντρια του τμήματος, Σούζαν Έβανς, διασκεδάζοντας με τις διαστάσεις που πήρε το θέμα. “Νομίζω ότι η προσφορά μας έκανε τόσο θόρυβο επειδή οι άνθρωποι είναι ευχαριστημένοι που τελικά ενδιαφερόμαστε για κάτι που τους αφορά”, σχολίασε χαριτολογώντας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: