ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Η Μενεγάκη στην κουζίνα όπως δεν την έχετε ξαναδεί (ΦΩΤΟ)

Χωρίς μακιγιάζ, με καπέλο και με μαύρο σέξι μπικίνι η Ελένη Μενεγάκη ξεσήκωσε το…Ποτάμι, την αγαπημένη της παραλία στην Σάμο.
Η παρουσιάστρια μαζί με τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο, πηγαίνει εκεί και κάνει τις βουτιές της ενώ χαλαρώνει στο μπαρ όπου πίνει τους χυμούς της αλλά «τσιμπάει» και κάτι.

Η Μενεγάκη ήταν ευδιάθετη και μίλησε αρκετή ώρα με το προσωπικό. Οι γυναίκες της «κουζίνας» αφού γνωρίστηκαν μαζί της και της εκδήλωσαν τον θαυμασμό τους, της ζήτησαν μια φωτογραφία αναμνηστική. Εκείνη δέχθηκε αμέσως.

Πόζαρε όπως ήταν χωρίς να φτιαχτεί και χωρίς να ντυθεί. Μια σπάνια εμφάνισή της με μαγιό και χωρίς ρετούς που αποδεικνύει πως είναι στα καλύτερά της σε ότι αφορά το σώμα της. Αν παρατηρήσετε στην φωτογραφία που δημοσίευσε το Secret πρώτο, το περασμένο Σάββατο, η κοιλιά της παρουσιάστριας είναι σε άριστη κατάσταση καθώς έχουν φύγει κάποια περιττά κιλά που είχε.

Η ίδια αν και δεν γυμνάζεται εντατικά, έχει ξεκινήσει από την Άνοιξη τρέξιμο ενώ προσέχει περισσότερο τη διατροφή της από κάθε άλλη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: