ΣΙΝΕ

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Γ΄ Εθνική: Άνετη νίκη για Εορδαϊκό- Πολύτιμος βαθμός για Φούφα (βίντεο-φώτο)

Απογευματινός περίπατος του Εορδαϊκού
Ένας μεταμορφωμένος Εορδαϊκός σε σχέση με το παιχνίδι με το Νέστο κέρδισε πολύ εύκολα το Καμπανιακό με 3-0.


Η ομάδα της Πτολεμαΐδας παίζοντας με 5 παίκτες 17 χρονών κατάφερε να ανταπεξέλθει το μειονέκτημα ότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 19, να προηγηθεί και στην επανάληψη να κυριαρχήσει πλήρως και να φτάσει στο εύκολο 3-0 και να χάσει ευκαιρίες και για άλλα τέρματα.

Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Μίλος Ίβιτς που πέτυχε 2 γκολ και ήταν μια διαρκής απειλή για τους φιλοξενούμενους ενώ όλοι οι παίκτες προσπάθησαν για το καλύτερο ειδικά ότι ο Εορδαϊκός έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα.

Από την άλλη ο Καμπανιακός δεν απείλησε σχεδόν καθόλου ακόμα και όταν έπαιζε με παίκτη παραπάνω και έχασε απόλυτα δίκαια. Ειδικά μάλιστα όταν έμεινε και αυτός με 10 κατέρρευσε εντελώς.

Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία του κ. Μπουμαρσόπουλου (Καρακώστας-Νίκζας) Σ.Δ. Λάρισας. Απέβαλε τον Κανταρτζή στο 19ο με απ΄ ευθείας κόκκινη και τον Ρακαβίνα στο 50ο με 2η κίτρινη (δέχτηκε 2 μέσα σε 3 λεπτά) απόλυτα δικαιολογημένα. Έδειξε κίτρινες στους Σαββίδη, Menighali,Σαραγιώτη.

Φάσεις και γκολ
Στο 10ο μπροστινή μπαλιά του Λιάπτση με τη μία σουτ του Μαυροματίδη μπλόκαρε ο Κηπουρός αφού ο Σαραγιώτης κόντραρε όσο χρειαζόταν τη μπάλα.

Στο 18ο ο Υψηλός βρέθηκε μέσα στη περιοχή επιχείρησε το σουτ με το Στόϊκο αν και δεν είχε καλή ορατότητα να κάνει σωτήρια επέμβαση.

Στο 19ο ο Μπάζιος έφυγε μόνος ο Κανταρτζής το κράτησε, ο πρώτος πρόλαβε να πλασάρει αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Ο διαιτητής «γύρισε» πίσω τη φάση απέβαλε τον αμυντικό του Εορδαϊκού και έδωσε φάουλ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Αμέσως μετά Ίβιτς και Θεοδουλίδης προσπάθησαν να συνδυαστούν στη περιοχή η μπάλα στρώθηκε στον Ίβιτς που με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο 29ο δυνατό σουτ του Υψηλού από καλή θέση πέρασε έξω με το ημίχρονο να τελειώνει 1-0.

Στην επανάληψη τα πάντα κρίθηκαν στο 50ο. Στο λεπτό αυτό τραγικό λάθος της άμυνας του Καμπανιακού η μπάλα πήρε ύψος και στρώθηκε στον Χαραλαμπίδη που βρέθηκε μόνος σε κενή εστία. Εκεί τον ανέτρεψε ο Ρακαβίνας που αποβλήθηκε αφού 3 λεπτά πριν είχε δεχτεί και άλλη κίτρινη.

Το πέναλτι που υποδείχθηκε εκτέλεσε ο Μαυροματίδης για το 2-0

Στο 65ο ο Χαραλαμπίδης έβγαλε μπροστινή μπαλιά για τον Ίβιτς που έφυγε μόνος μπήκε στη περιοχή σούταρε αλλά ο Κηπουρός απέκρουσε σε κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαυροματίδης και ο Ίβιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι για το 3-0.

Στο 74ο φάουλ του Στεφανίδη έστειλε τη μπάλα στη συμβολή των δοκαριών και στο 77ο κόρνερ Ν΄Σο κεφαλιά Μαυροματίδη άουτ.

Εορδαϊκός: Στόϊκος, Λιάπτσης, Νικολαίδης, Κατραντζής, Σαββίδης, Μπαλίτσας, Θεοδουλίδης (86ο Ιωαννίδης), Χαραλαμπίδης (71ο Ν΄Σο), Ίβιτς (78ο Ταμπά), Μπίκος, Μαυροματίδης.

Καμπανιακός: Κηπουρός, Menighali, Λεφίδης (60ο Σαπανίδης), Σαραγιώτης. Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Μπάλιος (70ο Μπιτζικόπουλος), Στεφανίδης, Προβατίδης, Κουντουράς (65Ο Ασλαμπάλογλου), Υψηλός.




Μετά το παιχνίδι οι 2 προπονητές δήλωσαν:
Ιωάννης Κερλίδης: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας αφού από τα 3 παιχνίδι που είχαμε να δώσουμε μετά το Παραλίμνι ήταν το μοναδικό που μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Το χρειαζόμασταν το θετικό αποτέλεσμα γιατί χτίζουμε μια καινούρια ομάδα. Ήμαστε μια ομάδα με συγκεκριμένο προφίλ και συμπαγή άμυνα. Παρ΄ όλ΄ αυτά χάσαμε σήμερα από μια ομάδα που έκανε μισή ευκαιρία. Αν πω αυτά που σκέφτομαι πολλοί θα έχουν πρόβλημα. Ένα παιχνίδι που το ελέγχαμε 100% βρεθήκαμε πίσω με ένα γκολ από πουθενά. Στο ημίχρονο κάναμε τα πλάνα μας πως θα παίξουμε στην επανάληψη αλλά η γρήγορη αποβολή και το πέναλτι τα ανέτρεψε. Καλή πορεία στον Εορδαϊκό».

Αλέξης Αλεξίου: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Χτίζουμε μια νέα ομάδα και σήμερα είχαμε στην 11αδα 5 παίκτες 17 χρονών. Θέλει υπομονή γιατί ήμαστε μια καινούρια ομάδα. Σήμερα μείναμε με 10 από νωρίς με τους αντιπάλους να έχουν το πλεονέκτημα και να δημιουργήσουν κάποιες ευκαιρίες όπου ευτυχώς δεν δεχτήκαμε γκολ. Όταν παίζεις με 10 θέλει αρκετό τρέξιμο που συνεπάγεται κούραση.

Τα παιδιά όμως τα κατάφεραν παίξαμε πολύ καλά στην επανάληψη και πήραμε μια σημαντική νίκη. Θέλει υπομονή και το φετινό πρωτάθλημα μας δίνει τη δυνατότητα να χτίσουμε μια καινούρια δυνατή ομάδα».


Παλικαρίσιος βαθμός για Μακεδονικό Φούφα

Στημένος άψογα ο Μακεδονικός Φούφα έφυγε με την ισοπαλία από τη Μηχανιώνα, έδρα της Καρδίας.

Η ομάδα του Φούφα έτσι κατέκτησε το πρώτο της βαθμό και πλέον κοιτάει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια.

Η ομάδα της Καρδίας είχε ευκαιρίες για το τρίποντο, με τους Προσκυνητόπουλο (3ο), Χαρίση (15ο), Κωνσταντινίδη (65ο) και Δούκα (88ο), ενώ ο Φούφας (πρώτος βαθμός) απείλησε με τον Συμεωνίδη (50ο) και έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Τσικόπουλο στο 60 όταν σε τετ-α-τετ αστόχησε.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν μάλιστα να ευχαριστήσουν τους γηπεδούχους για τη φιλοξενία.
Διαιτησία: Δρακίδης, Δημητριάδης, Δανδανίδης (Θράκης).

ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ: Φαρμάκης, Βόσδου (81ο Δούκας), ΚΟΥΚΟΥΡΩΝΑΣ, Δ. Μπιμπισίδης, Γ. ΜΠΙΜΠΙΣΙΔΗΣ, Γίδαρος, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, Στεφανίδης (55ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, Χαρίσης (66ο Τόπτσης), Προσκυνητόπουλος.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ (Παπακώστας): Χρυσοστομίδης, Κοπατσάρης, Χάιτας, Φωτιάδης (81′ Κεσκελίδης), Τοπάλης (71′ Κιβρακίδης), Σιδηρόπουλος, Τσικόπουλος, Τακίδης, Τσόμπο, Τζουβάρας, Συμεωνίδης (65ο Παπουτσίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: