ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Ολόκληρη Οικογένεια Βρήκε Τραγικό Θάνατο εξαιτίας ΑΥΤΟΥ του Λαχανικού που υπάρχει σε ΚΑΘΕ Σπίτι.

Οι πατάτες είναι νόστιμες και μπορούν να συνοδεύσουν σε πολλά φαγητά. Δυστυχώς όμως, όχι μόνο μπορεί να αποδειχτούν ανθυγιεινές, αλλά και...
θανατηφόρες. Αν έχετε πατάτες στο σπίτι σας για πολύ καιρό, μπορεί να χρειαστεί να τις πετάξετε. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τον λόγο.

Η 8χρονη Maria Cherysheva από την Ρωσία έμεινε ορφανή το 2014 εξαιτίας μερικών σάπιων πατατών. Όταν ο πατέρας της πήγε στο υπόγειο να πάρει μερικές πατάτες, δεν ξαναγύρισε. Τότε κατέβηκε και η μαμά της για να τον βρει, αλλά ούτε κι εκείνη επέστρεψε.

Το ίδιο συνέβη και στον αδερφό της και μετά στην γιαγιά της. Η γιαγιά της Maria είχε καλέσει έναν γείτονα για βοήθεια, αλλά μέχρι να φτάσει, η γυναίκα είχε ήδη κατέβει στο υπόγειο και η ίδια και ακολούθησε την μοίρα της υπόλοιπης οικογένειας, εκτός από την Maria.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι πατάτες περιέχουν γλυκαλκαειδή, ένα χημικό συστατικό το οποίο περιέχει και το δηλητηριώδες φυτό στρύχνος. Αυτό κάνει τις πατάτες τοξικές από την φύση τους υπό τις σωστές συνθήκες, όχι μόνο όταν καταναλώνονται από ανθρώπους, αλλά ακόμα και όταν αναπνέουν αυτό το χημικό.

Η συγκέντρωση των γλυκαλκαειδών στις πατάτες αυξάνεται καθώς σαπίζουν και αποβάλλουν δηλητηριώδες, τοξικό αέριο. Η έκθεση σε αυτό το δηλητηριώδες αέριο είναι αυτό που σκότωσε την οικογένεια της Maria.

Παραλίγο να πεθάνει και η Maria όταν άρχισε να αναζητά την οικογένεια της. Ευτυχώς το αέριο είχε διασκορπιστεί επειδή η μητέρα της είχε αφήσει την πόρτα ανοιχτή.

Αυτό που συνέβη στην οικογένεια της Maria είναι συγκλονιστικό, αλλά ελπίζουμε η ιστορία τους να λειτουργήσει σαν προειδοποίηση προς τους άλλους για τους κινδύνους των σάπιων πατατών. Αν έχετε πατάτες στο σπίτι σας που είναι έτοιμες να σαπίσουν, πετάξτε τις πριν να είναι αργά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: