ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Ο άντρας της, τράβηξε αυτήν την φωτογραφία αλλά δεν περίμενε σε καμία περίπτωση να γίνει αυτό!

Αυτή είναι η Rachel Hollins με το νεώτερο από τα τρία παιδιά της. Μία εργαζόμενη μητέρα με τρία υπέροχα παιδιά!

Η παρακάτω φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών της. Με μια πρώτη ματιά, είναι μια αρκετά χαρακτηριστική φωτογραφία των διακοπών σε μία παραλία. Αλλά δεν είναι μία απλή φωτογραφία. Αυτή η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Facebook λίγο μετά τη λήψη της και εξαπέλυσε μια κοινωνική χιονοστιβάδα των μέσων ενημέρωσης. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, όσοι την είδα είχαν συγκινηθεί από τις λέξεις που συνόδευσαν την εικόνα.

«Έχω ραγάδες και εγώ φοράω μπικίνι. Έχω μια κοιλιά που είναι μόνιμα πλαδαρή καθώς έχω γεννήσει τρία γιγαντιαία μωρά και εγώ φοράω μπικίνι. O αφαλός μου είναι ζαρωμένος … (το οποίο είναι κάτι που δεν ήξερα καν ότι θα μπορούσε να συμβεί!!) και εγώ φοράω μπικίνι. Φοράω μπικίνι γιατί είμαι περήφανη γι αυτό το σώμα και κάθε ουλή πάνω σε αυτό. Τα σημάδια αυτά αποδεικνύουν ότι ήμουν ευλογημένη αρκετά για να φέρω τα μωρά μου και ότι πλαδαρότητας της κοιλιάς μου σημαίνει ότι δούλεψα σκληρά για να χάσω το περιττό βάρος. Φοράω μπικίνι γιατί η μόνη γνώμη που μετράει για εμένα είναι του άντρα που ξέρει τι πέρασα για να φαίνομαι με αυτόν τον τρόπο. Ο ίδιος άνθρωπος που μου λέει ότι ποτέ δεν έχει δει πιο ελκυστικό σώμα ποτέ του, ακόμη και με τις ουλές μου. Δεν είναι ουλές κυρίες μου, είναι σημάδια τα οποία έχετε κερδίσει. Να είστε περήφανες για το σώμα σας! #HollisHoliday «

Η εικόνα αυτή μοιράστηκε πάνω από χίλιες φορές μέσα σε λίγα λεπτά στο Facebook και στο Instagram. Μετά από μόλις τέσσερις ημέρες, ο αριθμός έφτασε τα 350.000. Ποτέ δεν περίμενε μια τέτοια έκρηξη της υποστήριξης και επαίνους.

«Ξέσπασε σαν πυρκαγιά. Είμαι εντελώς συγκλονισμένη από όλη την προσοχή και τόσο ευγνώμων που βοήθησε τις υπόλοιπες μαμάδες να το δουν θετικά. Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι λέξεις θα εμπνεύσουν και θα ενθαρρύνουν τους άλλους ανθρώπους ώστε να αισθάνονται υπερήφανοι για το σώμα τους χωρίς να τους νοιάζει πως φαίνεται!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: