ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ντροπή σου Αντώνη Ρέμο: Η δήλωση του τραγουδιστή για τον Κεμάλ Ατατούρκ που προκαλεί…

Άναψε φωτιές! 
Συνέντευξη στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet έδωσε ο Αντώνης Ρέμος με τις δηλώσεις του για τον Κεμάλ Ατατούρκ να προκαλούν αντιδράσεις στην...
ελληνική κοινή γνώμη.

Ο Αντώνης Ρέμος προσπαθώντας να εστιάσει στα κοινά σημεία Ελλήνων και Τούρκων και στις ρίζες του από το Αϊβαλί δηλώνει για τον Τούρκο ηγέτη:

«Δεν είμαι μόνο συμπολίτης, αλλά και συγχωριανός του. Όπως ξέρετε, στη Θεσσαλονίκη υπάρχει το σπίτι όπου μεγάλωσε ο Ατατούρκ. Υπάρχει όμως και το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε, σε ένα χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη, τον Λαγκαδά. Από εκεί είναι η οικογένειά μου. 
Είμαστε περήφανοι που στο χωριό μας γεννήθηκε ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους ηγέτες».
Ενώ για τα κοινά σημεία μας με τους Τούρκους είπε: «Πρέπει να διαφυλάξουμε αυτή την κληρονομιά και τις κοινές αναμνήσεις που μας ενώνουν με τον τουρκικό λαό. Όχι μόνο οι Τούρκοι, αλλά και εμείς. Γιατί δεν καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι -και- για εμάς»;

Ενώ αναφέρθηκε και στις ρίζες του λέγοντας: «Η οικογένειά μου ήρθε από το Αϊβαλί. Το αίμα μου είναι από αυτά τα χώματα, αυτά τα μέρη. Μοιάζετε με μένα, η συμπεριφορά σας είναι σαν τη δική μου, το χαμόγελό σας είναι σαν το χαμόγελό μου, θυμώνετε όπως και εγώ».

Youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: