ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Γ΄ Εθνική: Ήττες για Εορδαϊκό και Μακεδονικό Φούφα

Την ήττα γνώρισαν Εορδαϊκός και Μακεδονικός Φούφα στη 2η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής.

Ο πρώτος αν και προηγήθηκε...

απέναντι στο Νέστο δεν κατάφερε να πάρει ούτε το βαθμό από μια ομάδα που παρουσιάστηκε σαφώς καλύτερη.

Στη Ξάνθη ο Φούφας σημείωσε 2 γκολ απέναντι στον Ορφέα αλλά δεν πήρε τελικά ούτε βαθμό χάνοντας 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν αλλά ένα νεκρό διάστημα στο τέλος του πρώτου και τις αρχές του β΄ του στοίχισαν.

Άξιζε κάτι καλύτερο ο Μακεδονικός Φούφα στη Ξάνθη

Την ήττα γνώρισε ο Μακεδονικός Φούφα χάνοντας στη Ξάνθη από τον τοπικό Ορφέα με 3-2. Το παιχνίδι έγινε στο παλιό γήπεδο του ΑΟ Ξάνθης και μάζεψε αρκετό κόσμο (περίπου 700 φίλαθλοι), οι οποίοι αποζημιώθηκαν από το πλούσιο θέαμα και τη νίκη της ομάδας της ξανθιώτικης ομάδας. Το σύνολο του Μάκη Μπογιατζίδη έπαιξε ψυχωμένα απέναντι στο αξιόμαχο συγκρότημα του Φούφα, συνήλθε γρήγορα από το εις βάρος του γκολ, πετυχαίνοντας 3 γκολ και είχε και ένα δοκάρι. Αντ’ αυτού κινδύνευσε στο τέλος να χάσει και τους τρεις βαθμούς στην ευκαιρία του Πιρίτζαους.

Φάσεις και γκολ

Στο 9ο Πλασέ του Χάιτα μετά από αδράνεια της άμυνας και 0-1. Ακριβώς στο ημίωρο δυνατό σουτ του Πασχαλάκη μετά από ασίστ του Καραγκιόζη Γ. και 1-1. Αμέσως μετά νέο σουτ του Πασχαλάκη μετά από ασίστ του Καραγκιόζη Β. και η πλήρης ανατροπή. Λίγο πριν το ημίχρονο λίγο έλειψε να γίνει το 3-1 όταν σε αντεπίθεση του Ορφέα, σουτ Καραγκιόζης Β. βρήκε το δοκάρι.

Στο 53ο σουτ Ξαντινίδη και 3-1. Πέντε λεπτά μετά σουτ Τακίδη μπλόκαρε ο Ρούφος και στο 62ο έγινε το 3-2 όταν μετά από εκτέλεση φάουλ Τοπάλη ασθενής απόκρουση του Ρούφου, ο Κιβρακίδης με σουτ σκόραρε.

Στο 67ο ο Τορομανίδης μόνος προ του τερματοφύλακα σουτάρει άουτ και στο 80ο σουτ του ίδιου μετά από πάσα Τουγιάλ, διώχνουν οι αμυντικοί.

Στο 86ο κεραυνός του Τορομανίδη απέκρουσε ο Χρυσοστομίδης και στο 89ο συνδυασμός του Πιρίτζαους με Συμεωνίδη, ο Πιρίτζαους σε πλεονεκτική θέση χάνει το κοντρόλ και την ευκαιρία για το 3-3.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Δημητριάδης (Χαλκιδικής), Παπαδόπουλος, Τσιότσιος (Μακεδονίας).

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μπογιατζίδης): Ρούφος, Τζαμπάζ (60ο Τουγιάλ), Καρά Αλή, Κατρανίτσας, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Μπουντακίδης (66ο Τορομανίδης), (81οΜόσχος) , Καραγκιόζης Γ., Πασχαλάκης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ (Παπακώστας): Χρυσοστομίδης, Κοπατσάρης (56ο Κιβρακίδης) , Χάιτας, Φωτιάδης, Τοπάλης, Σιδηρόπουλος, Τσικόπουλος (56ο Παπουτσίδης) Τακίδης, Πιρίτζαους, Χατζηρούμπης (80ο Κεσκελίδης), Συμεωνίδης.

Ο Μακεδονικός Φούφα ευχαριστεί τον Ορφέα
Η διοίκηση του Μακεδονικού Φούφα ευχαριστεί την ομάδα του Ορφέα για την άψογη φιλοξενία και υπόσχεται ανάλογη στο παιχνίδι του β΄ γύρου.

Καλύτερος ο Νέστος πέρασε με το διπλό από την Πτολεμαΐδα

Πραγματοποιώντας πολύ κακή εμφάνιση ο Εορδαϊκός γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον καλύτερο του Νέστο με 1-2.

Η ομάδα της Χρυσούπολης εκμεταλλεύτηκε την πολύ κακή μέρα που βρέθηκαν όλοι οι παίκτες του Εορδαϊκού και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να πανηγυρίσει την 2ησυνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του.

Από την άλλη ο Εορδαϊκός προηγήθηκε 1-0 αλλά στην επανάληψη δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη αν και το πέναλτι με το οποίο έγινε το 1-2 μάλλον δεν υπάρχει.

Μόνο για τη φάση του πέναλτι ελέγχεται ο διαιτητής της συνάντησης κ. Τζήλος (Παπαδημητρίου-Αναστσίου) από το Σ.Δ. Λάρισας. Έδειξε κίτρινες στους Κανταρτζή, Μπίκο, Χαραλαμπίδη, Πουλγουρά, Μαζιώτη και Τσάκωνα.

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 10ο ο Μαξίμ Ταμπά με φάουλ έκανε το 1-0 στη μοναδική αξιόλογη φάση σε όλο το πρώτο μέρος.

Με το ξεκίνημα του β΄ μέρους δυνατό σουτ του Μαζιώτη η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά ξεγελάει τον Περπερίδη και 1-1.

Στο 67ο το σουτ του Ίβιτς από πλάγια θέση άουτ και στο 74ο κόρνερ Μαζιώτη η μπάλα βρήκε το στήθος του Κανταρτζή ο διαιτητής είδε χέρι και το πέναλτι που δόθηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Αποστόλου για το 1-2.

Στο 77ο φάουλ Ιωαννίδη κεφαλιά Ίβιτς, νέα κεφαλιά Νσό από κοντά άουτ.

Στο 80ο και στο 86ο τέλος τα σουτ από Μαυροματίδη και Ιωαννίδη δεν βρήκαν στόχο.

Εορδαϊκός: Περπερίδης, Δινοβίτσης, Σαββίδης, Κανταρτζής, Μπίκος, Νσο (77ο Καλογιαννίδης), Χαραλαμπίδης (68ο Ιωαννίδης), Ταμπά (62ο Μπαλίτσας), Μαυροματίδης, Ίβιτς, Θεοδουλίδης.

Νέστος Χρυσούπολης: Σουμουλίδης, Παυλακάκης (82ο Λαζαρίδης), Μπουλγκουράς, Παυλίδης, Κωνσταντινίδης, Ντερτιλής, Λασπατζής, Μαζιώτης, Βαλαβανόπουλος, Αποστολίδης (80ο Τσάκωνας), Καζαντζίδης (70ο Μαρκάκης).


Μετά το παιχνίδι ο κ. Μαγκαφίνης προπονητής του Νέστου δήλωσε «να ευχηθώ στον Εορδαϊκό και στο κ. Αλεξίου καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Ευχαριστούμε τον Εορδαϊκό για τη φιλοξενία. Εμείς ήρθαμε εδώ χωρίς άγχος αφού στα 2 εκτός είχαμε ήδη μια νίκη και σήμερα δεν είχαμε πίεση.

Τώρα τη Κυριακή θα παίξουμε στο γήπεδο μας με το καινούριο χόρτο και κάνω έκκληση στο κόσμο να έρθει να μας στηρίξει.

Το σημαντικό σήμερα είναι ότι γυρίσαμε το παιχνίδι. Το καλοκαίρι όταν έφυγαν 19 παίκτες πολλοί βιάστηκαν να μας καταδικάσουν. Αλλά ο Νέστος έχει δυναμική και θα πάμε καλά.

Ευχαριστώ το Δήμαρχο Νέστου και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο που άλλαξε το χόρτο στο γήπεδο φέρνοντας έτοιμο.

Είναι κρίμα να μην έχουμε γήπεδα με καλό χόρτο στη Β. Ελλάδα όπου υπάρχουν νερά σε αντίθεση με το Νότο.

Γιατί το καλό ποδόσφαιρο παίζεται σε καλά γήπεδα.

Αυτό που έγινε στο Δήμο μας δεν έγινε ούτε στη Καβάλα αλλά από ότι βλέπω ούτε εδώ. Πρέπει η Δημοτική Αρχή κάθε πόλης να είναι κοντά στην ομάδα».

Από την πλευρά του ο κ. Αλεξίου αναγνώρισε την ανωτερότητα του Νέστου «Εμείς χάσαμε το παιχνίδι, δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Ήμαστε μια καινούρια ομάδα και θέλουμε χρόνο.

Πρέπει φέτος να φτιάξουμε ομάδα αφού πέφτει μόνο μια ομάδα.

Αν και προηγηθήκαμε δεν είχαμε ηρεμία και ο Νέστος που ήταν καλύτερος κέρδισε δίκαια. Κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι όπου πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι».



Δεν υπάρχουν σχόλια: