ΣΙΝΕ

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Μπρούσκο – Πότε κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος της σειράς;

Νέα πρόσωπα και πολλές ανατροπές θα δουν οι τηλεθεατές της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1

Με γυρίσματα στα Χανιά, στην Κύπρο αλλά και στη Βαρκελώνη άρχισε η νέα σεζόν για τους συντελεστές του Μπρούσκο. Σύμφωνα με τα τρέιλερ της σειράς, ο νέος κύκλος αναμένεται με πολλές ανατροπές.

Σύμφωνα με το MyTv αναφέρεται χαρακτηριστικά πως πριν από μερικές εβδομάδες ξεκίνησαν ξανά τα γυρίσματα του 4ού κύκλου της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Μπρούσκο, και οι συντελεστές του, θέλοντας να πετύχουν άψογο αποτέλεσμα, προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Αυτό φαίνεται, άλλωστε, και από το γεγονός ότι, παρότι τα γυρίσματα άρχισαν στα Χανιά, συνεχίστηκαν στην Κύπρο και από εκεί στη Βαρκελώνη με αμείωτο ρυθμό. Στα Χανιά βρέθηκε σχεδόν όλο το καστ. Αφού πραγματοποιήθηκαν κάποιες σκηνές στο Παλιό Λιμάνι της πόλης, όλοι μεταφέρθηκαν στο φαράγγι της Σαμαριάς. Στα γυρίσματα, στην Κρήτη, συμμετείχε και ο Ιωσήφ Μαρινάκης, ο οποίος αναμένεται να υποδυθεί έναν Κρητικό που θα προκαλέσει πολλές ανατροπές.

Αμέσως μετά, κάποιοι από τους ηθοποιούς ταξίδεψαν στην Ισπανία, και συγκεκριμένα στη Βαρκελώνη, που έγινε άλλος ένας προορισμός στο εξωτερικό για το Μπρούσκο. Εκεί, εκτός από τον Ανδρέα Γεωργίου και την Ελένη Βαΐτσου, βρέθηκε και ένα νέο πρόσωπο. Ο λόγος για την Έλενα Παλουμπή, η οποία θα υποδυθεί τη Χαρά και θα πάρει μέρος στο σίριαλ για λίγα επεισόδια.

Όσοι από τους συντελεστές βρέθηκαν στην ισπανική πόλη επέστρεψαν έχοντας στις αποσκευές τους πλάνα από όλα τα γραφικά και όμορφα σημεία της πόλης, επιφυλάσσοντας όμως και πολλές εκπλήξεις στους τηλεθεατές, μιας και η ιστορία που θα δούμε να εξελίσσεταί στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας θα είναι μεγάλη έκπληξη.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του σταθμού, το Μπρούσκο θα αρχίσει ξανά να προβάλλεται καθημερινά στις 21.00 από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου – αν και υπάρχει το ενδεχόμενο το πρώτο επεισόδιο να προβληθεί υπό μορφή τηλεταινίας την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: