ΣΙΝΕ

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Δέκα Συμπεριφορές ερωτευμένου άντρα!!!

Λένε πως οι γυναίκες είναι περίπλοκα και ακατανόητα όντα και πως ο άντρας ποτέ δε θα καταλάβει τη συμπεριφορά μας. Η αλήθεια, όμως, είναι...
πως και οι άντρες δεν πάνε πίσω, ειδικά όταν είναι ερωτευμένοι. Κάθε άνθρωπος όταν ερωτεύεται αλλάζει, διαφοροποιείται και λειτουργεί με το συναίσθημα και το πάθος που τον καθοδηγούν.
Πολλές φορές, μπορεί ένας άντρας να έχει τις ίδιες ακριβώς αντιδράσεις και συμπεριφορές με μία γυναίκα αν είναι ερωτευμένος κι αυτό συμβαίνει διότι όταν σε χτυπάει ο έρωτας δεν κοιτάει αν είσαι γυναίκα ή άντρας, νέος ή μεγαλύτερος.

Οι συμπεριφορές ερωτευμένου άντρα, (όπως και μίας γυναίκας), μπορεί να αναγνωριστούν και να κατανοηθούν αν δώσεις απλά λίγη σημασία. Παρακάτω, θα δούμε τις συνηθέστερες συμπεριφορές ερωτευμένου άντρα που μπορεί να συναντήσουμε στο δρόμο μας.

10 Κλασικές συμπεριφορές ερωτευμένου άντρα


1. Έντονα συναισθηματικός: Μπορεί να χαρακτηρίζουμε συχνά τους άντρες αναίσθητους και να έχουμε τις γυναίκες ως αυτές που κυρίως βασίζονται στο συναίσθημα και λειτουργούν με αυτό, όμως όταν πρόκειται για έναν ερωτευμένο άντρα τα πράγματα αλλάζουν. Όταν ερωτευτεί ο άντρας, τα συναισθήματά του μπορεί να είναι τόσο έντονα και βαθιά που συμπεριφέρεται και λειτουργεί πιο συναισθηματικά και ευαίσθητα ακόμα κι από μία γυναίκα. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά ακόμα κι ο άντρας όταν ερωτεύεται περνάει από διάφορα στάδια και χτυπιέται από συναισθηματικά κύματα καθώς από τη μία μπορεί να πετάει στα σύννεφα από ενθουσιασμό κι από την άλλη να μελαγχολεί λόγω ανασφάλειας κι αμφιβολιών για τον εαυτό του.

2. Φόβος ότι δεν είναι αρκετός: Ουκ ολίγες φορές κατηγορούμε εμείς οι γυναίκες τους άντρες ότι φοβούνται τη δέσμευση και το να αφοσιωθούν σε μία γυναίκα. Ο ερωτευμένος άντρας, αντίθετα έχει άλλο φόβο και μάλιστα πολύ δυνατό. Θέλει να αφιερωθεί σε μία γυναίκα αλλά φοβάται ότι δεν είναι αρκετός για αυτήν και αντάξιός της. Είτε σε σχέση με την οικονομική του κατάσταση ή κοινωνική θέση, είτε σε σχέση με το αν μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες της και να βγει άξιος των προσδοκιών της. Γενικά θέλει να είναι ο κατάλληλος για αυτήν και να την κάνει ευτυχισμένη. Μάλιστα εξαιτίας αυτού του φόβου, συχνά στις συμπεριφορές ερωτευμένου άντρα, μπορεί να εντοπίσουμε και μια αμυντική ή απότομη στάση προς το αντικείμενο του πόθου του που βγαίνει ως αντίδραση στις ίδιες τις φοβίες του.

3. Πλήρης μεταμόρφωση: Ο άντρας που είναι ερωτευμένος προσπαθεί να ικανοποιεί όσο γίνεται περισσότερο τη γυναίκα που αγαπάει και με κάθε τρόπο. Έτσι μπορεί να έχει ξαφνικά απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά του και να μεταμορφωθεί σε άλλο άτομο. Μπορεί από τη στιγμή που σε γνωρίζει να εγκαταλείψει συνήθειες και ασχολίες χρόνων προκειμένου να σου αφοσιωθεί, να εγκαταλείψει και να ξεχάσει φίλους και οικογένεια, κλπ. Έτσι στο τέλος χάνει την προσωπικότητά του κι απλά γίνεται αυτό που θέλεις εσύ. Δεν μπορεί να δει ότι είναι προτιμότερο να είναι ο εαυτός του παρά κάτι άλλο μόνο και μόνο για να ευχαριστεί εσένα.

4. Δυσαρέσκεια: Πολλές φορές όταν ένας άνθρωπος μπει σε σοβαρή σχέση αναγκαστικά οφείλει να λαμβάνει υπόψη του το άλλο άτομο, να κάνει συμβιβασμούς, υποχωρήσεις, κλπ. Και φυσικά αλλάζουν οι προτεραιότητες και η αξιοποίηση του χρόνου μας. Ένας άντρας όσο ερωτευμένος και να είναι πολλές φορές μπορεί να δυσανασχετεί και να εκδηλώνει δυσαρέσκεια με το γεγονός ότι η γυναίκα μπαίνει όλο και περισσότερο στη ζωή του ή του «κλέβει» χρόνο από άλλες δραστηριότητες, από έξοδο με φίλους, κλπ. Είναι μία διαφορετική από τις συμπεριφορές ερωτευμένου άντρα, γιατί πολύ απλά μπορεί να μην καταλαβαίνει την ανάγκη για κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής του, χωρίς όμως να θέλει να μειώσει το συναίσθημα που νιώθει για τη γυναίκα αυτή.

5. Κάνει συνέχεια πράξεις εκδήλωσης: Ο άντρας έχει συνηθίσει να λειτουργεί με την πράξη και όχι το λόγο. Γι’ αυτό, λοιπόν, οι συμπεριφορές ερωτευμένου άντρα σχετίζονται με χειροπιαστές ενέργειες με τις οποίες προσπαθεί να εκδηλώσει και να εκφράσει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του. Είτε με το να πηγαίνει συνέχεια δώρα σε αυτήν που αγαπάει, να τις στέλνει λουλούδια, να τις γράφει γράμματα, και πολλά άλλα.

6. Είναι ντροπαλός μαζί σου: Μπορεί να σκεφτόμαστε τους άντρες ως πιο γενναίους και κυνηγούς, όμως όταν ερωτεύονται μπορεί να γίνουν πολύ ντροπαλοί και διστακτικοί. Κυρίως επειδή φοβούνται την απόρριψη. Αν, λοιπόν, κάποιος είναι διστακτικός, ντροπαλός και ταυτόχρονα πολύ ευγενικός και ήρεμος μαζί σου, αναμφισβήτητα είναι ένας ερωτευμένος άντρας κι αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τον ενθαρρύνεις.

7. Δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον και φροντίδα: Η πιο χαρακτηριστική από τις συμπεριφορές ερωτευμένου άντρα, είναι να σου δείχνει ενδιαφέρον, να νοιάζεται και να ανησυχεί για εσένα. Συνήθως οι άντρες είναι εγωκεντρικά όντα, έτσι λοιπόν και δεις ότι τον απασχολεί να ξέρει ανά πάσα στιγμή πώς είσαι και τι κάνεις, αν σου στέλνει μηνύματα και σε παίρνει τηλέφωνα για να σιγουρευτεί ότι είσαι καλά και δε χρειάζεσαι κάτι, μην έχεις αμφιβολία ότι είναι ένας ερωτευμένος άντρας. Η φροντίδα και το ενδιαφέρον είναι χαρακτηριστικά σημάδια.

8. Σε βοηθάει παντού: Ο ερωτευμένος άντρας θα κάνει τα πάντα για να σε βοηθήσει, να σε εξυπηρετήσει, να σε υποστηρίξει όπου χρειαστεί και να σου βρει λύσει σε ενδεχόμενα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Θέλει να σου κάνει σαφές ότι μπορείς να βασίζεσαι σε αυτόν και ότι όποτε χρειάζεσαι έναν άνθρωπο να στηριχτείς θα είναι εκεί. Ένας ερωτευμένος άντρας συμπεριφέρεται αξιόπιστα και υποστηρικτικά.

9. Είναι γλυκός κι ευγενικός: Ένας αληθινά ερωτευμένος άντρας, θα είναι μαζί σου πραγματικός «gentleman». Θα σου μιλάει όμορφα και γλυκά, θα σε γεμίζει κομπλιμέντα, θα σε ανεβάζει και θα σε κάνει ευτυχισμένη με οποιονδήποτε τρόπο. Θα είναι η πρώτη καλημέρα σου και η πιο γλυκιά καληνύχτα όταν πέφτεις για ύπνο. Γενικά όταν είναι ερωτευμένος ο άντρας μπορεί να γίνει πολύ αγαπησιάρης και αξιολάτρευτος.

10. Έντονη ζήλια: Πραγματικά ερωτευμένος άντρας που δε ζηλεύει δεν υπάρχει. Ό,τι κι αν ισχυρίζονται ό,τι κι αν λένε, δεν είμαστε μόνο οι γυναίκες ζηλιάρες. Σπάνια κάποιος που είναι ερωτευμένος δε ζηλεύει και μάλιστα πολλές φορές οι άντρες περνούν σε επίπεδο πολύ πιο έντονο και ενδεχομένως αρρωστημένο όταν η ζήλια ξεπερνάει το όριο και γίνεται εμμονή. Σίγουρα, λοιπόν, η ζήλια συγκαταλέγεται στη συμπεριφορά ενός παράφορα ερωτευμένου άντρα.

dynamikhgynaika

Δεν υπάρχουν σχόλια: