ΣΙΝΕ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΡΙΚΗ! Υπνώτισε το σύζυγό της και ο εραστής της τον ΕΣΦΑΞΕ ενώ κοιμόταν δίπλα στα παιδιά του

​Σε γυναίκα… αράχνη αποδείχθηκε η Ραμαντίπ Καούρ Μαν, η οποία κατηγορείται ότι μαζί με τον εραστή της και παιδικό φίλο του συζύγου της...
τον υπνώτισαν και τον σκότωσαν.

Όπως αναφέρει η Mirror, ο Βρετανός Σουνγκίτ Σινγκ δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια διακοπών του στην Ινδία.

Σύμφωνα με την αστυνομία η Ραμαντίπ έδωσε υπνωτικά χάπια στον άνδρα της και άφησε τον εραστή της να μπει στο σπίτι της πεθεράς της.

Τότε εκείνος φέρεται να χτύπησε τον άτυχο άνδρα στο κεφάλι με ένα σφυρί, ενώ η 31χρονη τον έπνιξε με ένα μαξιλάρι την ώρα που δίπλα του κοιμούνταν τα δύο παιδιά τους, ηλικίας έξι και εννέα ετών.

Η αστυνομία ανέφερε ότι ο εραστής της γυναίκας έκοψε και το λαιμό του 34χρονου με ένα χασαπομάχαιρο για να είναι σίγουρος ότι είναι νεκρός.

Ο… «κολλητός» του θύματος συνελήφθη ελάχιστα λεπτά πριν επιβιβαστεί σε πτήση για Ντουμπάι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Ραμαντίπ παραδόθηκε μόνη της στην αστυνομία.

Το σατανικό ζευγάρι φαίνεται ότι ξεκίνησαν τη σχέση τους όταν το θύμα και η οικογένειά του επισκέφθηκαν την Ινδία.

Ο 34χρονος φέρεται να αρνήθηκε να δώσει διαζύγιο στη σύζυγό του, αλλά δεν είναι γνωστό αν γνώριζε για την εξωσυζυγική της σχέση.

«Το θύμα κοιμόταν με τη γυναίκα και τα παιδιά του στο πατρικό του σπίτι. Ο λαιμός του είχε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο και έφερε τραύματα από σφυρί στο κεφάλι. Στην αρχή πιστέψαμε ότι ήταν υπόθεση οικογενειακών διαφορών, αλλά οι έρευνες απέδειξαν ότι η σύζυγος είχε εραστή και μαζί τον δολοφόνησαν», δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής.

Πάντως συγγενείς και φίλοι του θύματος στην Αγγλία πιστεύουν ότι δεν ευθύνεται για το θάνατό του η σύζυγός του.

«Η Ραμαντίπ δεν είναι ένοχη. Ο άνδρας της δολοφονήθηκε από έναν ντόπιο για κτηματικές διαμάχες. Δεν υπήρξε καμία σχέση και κανένα ερωτικό τρίγωνο. Η μητέρα του τον προειδοποίησε ότι κινδυνεύει, αλλά δεν της έδωσε σημασία», λένε οι συγγενείς της γυναίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: