ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου - Απόλλων Καλαμαριάς την Κυριακή - Αλεξιάδης: «Τρέφουμε σεβασμό στον Απόλλωνα»

Όλοι οι δρόμοι την Κυριακή οδηγούν στο ΔΑΚ Γρεβενών, όπου εκεί η ΑΕΠ...
Βατολάκκου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει τον Απόλλων Καλαμαριάςένα παιχνίδι πόλος έλξης των φιλάθλων του νομού μας και τις ευρύτερης περιοχής.

Καθήκον όλων μας είναι να βρεθούμε στο ΔΑΚ να ενισχύουμε και να χειροκροτήσουμε τον εκπρόσωπο του νομού μας στην Γ΄ Εθνική και

ελπίζουμε σε ένα καλό παιχνίδι με θετικό αποτέλεσμα.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ του ομίλου με πρωταγωνιστικές 
βλέψεις.


Μ. Αλεξιάδης: «Τρέφουμε σεβασμό στον Απόλλωνα»


Σεβόμαστε τον Απόλλων Καλαμαριάς αλλά δεν τον φοβόμαστε τόνισε ο τεχνικός της ΑΕΠ Μιχάλης Αλεξιάδης.
Ο προπονητής της ΑΕΠ Βατολάκκου μίλησε στο metrosport.gr για την σημερινή πρεμιέρα της ομάδας του κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Γράφει ιστορία την Κυριακή η ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου, η οποία θα δώσει τον πρώτο αγώνα της ιστορίας της στο πλαίσιο της Γ' Εθνικής. Η κλήρωση, μάλιστα, τα έφερε έτσι ώστε στο παρθενικό της ματς η ομάδα των Γρεβενών να αντιμετωπίζει μια ομάδα της εμβέλειας και της δυναμικής του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

«Τρέφουμε σεβασμό προς τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όμως, εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε στο metrosport.gr ο προπονητής της ΑΕΠ Βατολάκκου, Μιχάλης Αλεξιάδης. «Οι στόχοι μας είναι ξεκάθαρα διαφορετικοί, αφού εμείς θέλουμε να σωθούμε, ενώ ο Απόλλων στοχεύει στην άνοδο. Από εκεί και πέρα, όμως, θα παλέψουμε το παιχνίδι προκειμένου να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε από αυτό», κατέληξε ο τεχνικός των Γρεβενιωτών.
Αχίλλειος Έξαρχος


Από το κυριακάτικο ματς (17:00), το οποίο θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Γρεβενών θα λείψει ο Τζερεμές, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, αφού υπάρχει μια εκκρεμότητα με το δελτίο του. Μόνο τα τυπικά απομένουν για να γίνει και επισήμως παίκτης της ΑΕΠ ο Αλέξανδρος Σπηλιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: