ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Πάτρα: Ο γαμπρός δεν την… είδε αλλιώς - Το σπορ διθέσιο κάμπριο έκρυβε εκπλήξεις

Απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε σε γάμο που πραγματοποιήθηκε, λίγο έξω από την Πάτρα, με πρωταγωνιστή τον γαμπρό και ένα φίλο του.

Όλα έγιναν όταν το γλέντι που εκτυλίχτηκε σε παραλιακό κατάστημα κοντά στην Παναγοπούλα. Ο γάμος ήταν υπέροχος, ο κόσμος γλέντησε και χάρηκε την ευτυχία του ζευγαριού, όμως γαμπρός τα είχε τσούξει λίγο παραπάνω.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσε να οδηγήσει και όσο και να μην ήθελε ο ίδιος να το παραδεχθεί, στο τέλος αναγκάστηκε να υποχωρήσει μπροστά στις πιέσεις των φίλων του και της καλής του.

Έδωσε τα κλειδιά του νυφικού αυτοκινήτου, ενός κάμπριο διθέσιου σπορ οχήματος που ήταν στολισμένο με λουλούδια, σε έναν φίλο του για να οδηγήσει και μπήκε στην θέση του συνοδηγού, με προορισμό να φτάσουν σε ένα κοντινό ξενοδοχείο, όπου το ζευγάρι είχε κλείσει την νυφική του σουίτα.

Η νύφη είχε μπει σε άλλο όχημα και ερχόταν από πίσω. Βλέποντας, όμως, οι υπάλληλοι που ξενοδοχείου να φτάνει ένα σπορ διθέσιο όχημα, στολισμένο και… ανθισμένο, με δύο άνδρες μέσα που φορούσαν το μαγιό τους (λίγο πριν την λήξη του γλεντιού είχαν πέσει για βουτιά στην θάλασσα), πήγε αλλού το μυαλό τους.

Νόμιζαν ότι οι δύο άνδρες ήταν ένα προχωρημένο gay ζευγάρι που μόλις είχε παντρευτεί και έφτανε στο ξενοδοχείο, έτοιμο για να χαρεί τον ερωτά του. Εκεί λοιπόν που ετοιμάζονταν να τους υποδεχθούν και να τους πούνε τις ευχές τους για να ζήσουν, δίνοντας τους μάλιστα τα συγχαρητήρια τους και για το ανοικτό μυαλό που είχαν, έφτασε η νύφη με το άλλο όχημα.

Κάπου εκεί λύθηκε η παρεξήγηση. Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου έσπευσαν να συγχαρούν την νύφη που τους εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί, ενώ οδήγησαν τον γαμπρό με την βοήθεια του φίλου του, στην νυφική σουίτα. Είδατε τι μπορεί να συμβεί όταν πίνεις; Και παντρεύεσαι και σε παρεξηγούν…


Δεν υπάρχουν σχόλια: